Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Vuoropäällikkö auttaa myyjää kassalla

Kesätyö 2022

Tule meille kesäksi töihin!

Kesätyöhakumme käynnistyy tammikuussa. Jaossa on jälleen noin tuhat kesätyöpaikkaa ympäri Suomen myymälöihimme, jakelukeskuksiimme ja pääkonttorillemme.

Kesätyöhakua odotellessa, käy tutustumassa työnhaun vinkkeihimme.

Kesätyöntekijät kertovat

Sitoutuminen
Työilmapiiri

"Aivan ihana työyhteisö"

”Lidlissä, jossa olin töissä, on aivan ihana työyhteisö. Työn lomassa vitsaillaan mikkeihin, ja joskus kuuluu lauluakin korvanapista." -Kesätyöntekijä, 2020
Idea
Kehittyminen

”Paljon uusia asioita olen oppinut”

”Meidän myymälässämme on aivan mahtava porukka koossa! Kesätyökokemukseni on ollut todella hyvä. Paljon uusia asioita olen oppinut, kokenut haasteita ja selättänyt ne!” -Kesätyöntekijä, 2020
icon people equal
Yhdenvertaisuus

”On voinut olla oma itsensä”

”Työporukkamme on ollut todella huippu. On voinut olla oma itsensä, työpaikalla vallitsee hyvä tekemisen meininki ja kaikilla on myös ollut pilkettä silmäkulmassa. Kaikkien kanssa on voinut jutella ja kaikilta on saanut apua tarpeen vaatiessa.” -Kesätyöntekijä, 2020
Vastuullinen kesäduuni

Lidl on vastuullinen kesäduuni

Meille on tärkeää olla reilu työpaikka ja olemmekin sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidämme huolta työnhakijoista, tarjoamme hyvän perehdytyksen ja monipuolista kesätyötä sekä meillä jokainen voi olla oma itsensä ja kaikki ovat samanarvoisia. Lue lisää täällä.

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Hae meille kesäksi töihin

Hakiessasi meille kesätöihin, täytäthän rekrytointijärjestelmämme jokaiseen kohtaan pyydettävät tiedot. Muistathan myös liittää hakemukseesi hakemuskirjeen sekä ansioluettelon. Kun hakemuksesi on valmis ja lähetät sen meille, saat sähköpostiisi automaattisen saapumisilmoituksen. Se vahvistaa, että olemme ottaneet hakemuksesi vastaan.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi kuvakaappausten kera, niin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme!

Työhaastattelu kutsuu

Soitamme henkilökohtaisesti kaikille, jotka kutsumme työhaastatteluun. Jos et tule valituksi haastatteluun, lähetämme siitä tiedon sähköpostilla. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Tutustutaan toisiimme haastattelussa

Järjestämme työhaastattelut helmikuun aikana. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä haastattelun jälkeen prosessin etenemisestä. Mikäli sinut valitaan tehtävään, sovimme kanssasi vielä erikseen käytännön asioista, kuten työsopimuksen allekirjoitusajankohdasta. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan. Mahtavaa saada sinusta uusi työkaveri iloiseen joukkoomme!

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!
Apulaismyymäläpäällikkö tilaamassa

Andreas, varastotyöntekijä

"Pääsen haastamaan itseäni joka päivä."

"Koska työ on hyvin fyysistä, kunto kehittyy koko ajan. Tykkään siitä, ettei tarvitse istua paikallaan vaan voin olla koko ajan fyysisesti aktiivinen."

Varastotyöntekijä trukissa