Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Apulaismyymäläpäällikkö tekee tilauksia myymälässä.

Kasva myymäläesimieheksi

Kasva esimieheksi ja opiskele samalla lähiesimiestyön ammattitutkinto

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja esimiestyöstä? Haluatko kasvaa myymäläesimieheksi yhdistämällä työskentelyn ja opinnot? Kiinnostavatko sinua hyvät etenemismahdollisuudet? Mahtavaa, sopisit täydellisesti Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelmaan!

Kasvamme kuukaudesta toiseen; avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ympäri Suomea. Sen vuoksi etsimme iloiseen joukkoomme kaltaisiasi ammattilaisia, joista voimme reilua palkkaa vastaan kouluttaa tulevia myymäläesimiehiä.

Löytääksemme sinut olemme käynnistäneet yhteistyössä Mercuria Kauppaoppilaitoksen kanssa koulutusohjelman, jossa koulutukseen osallistujat kerryttävät runsaasti osaamista niin kaupan alasta kuin esimiestyöstäkin samalla kun työskentelevät myymälässä. Ohjelma antaa erinomaiset valmiudet toimia myymäläesimiehenä.

Keväällä 2021 etsimme tulevia myymäläesimiehiä myymälöihimme pääkaupunkiseudulla, Länsi-Uudellemaalla, Kymenlaaksossa, Porvoossa, Turussa, Tampereella, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa.

 

Puolentoista vuoden oppimatka kaupan alaan ja esimiestyöhön

Kuulostaako edelleen sinun jutultasi? Hienoa! Jos lähdet mukaan, tarjoamme sinulle tarkoin suunnitellun oppimatkan, jonka aikana pääset perehtymään yritykseemme, käärimään hihat itsenäisissä myymälätehtävissä ja opiskelemaan kaupan alan esimiestyön periaatteita.

Pääset kasvattamaan osaamistasi vähitellen käytännön työn ja tarpeittesi mukaan räätälöityjen opiskelupäivien yhdistelmällä, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen startin esimiestehtäviin.

Koulutusohjelma alkaa keväällä 17. toukokuuta 2021 ja päättyy syyskuussa 2022.

Ohjelman jälkeen tarjoamme sinulle vuoropäällikön tehtävän, ja työsopimus on alusta alkaen toistaiseksi voimassaoleva.

 

Vuoropäällikkö hyllyttää juustoja.

Näin etenee matkasi esimieheksi

Koulutusohjelma muodostuu kahdesta jaksosta: perehdytysjaksosta ja syventävästä jaksosta.

Ensin työskentelet myyjänä noin neljä kuukautta ja opiskelevat samalla kaupan alan opintoja. Suoritat myös osan liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Toisessa vaiheessa siirryt myymälän esimiestiimiin vuoropäällikön tehtäviin. Suoritat samalla lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja syvennyt esimiestyön saloihin. Työskentelet vähintään kahdessa eri myymälässä koulutusohjelman aikana.

Kaikki lähipäivät on räätälöity Lidlille, ja mukana on myös Lidlin puhujia, joten luvassa on mielenkiintoinen behind the scenes -oppimatka kansainvälisen kauppaketjun toimintaan.

Lähiopetuspäiviä on 19, joista noin puolet järjestetään etänä ja puolet Mercurian tiloissa Vantaalla. Mahdolliset matka- ja majoituskulut katetaan osallistujille.

Ohjelman rakenne

Checklist

Perehdytysjakso (4,5 kk)

Ensin kouluttaudut myyjän työtehtäviin ja työskentelet myyjänä. Samalla opiskelet kaupan alan opintoja ja suoritat osan liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Teemoja ovat asiakaskaspalvelu ja myynti, kaupan vastuullisuus ja digitalisaatio sekä logistiikka, toimitusketjut ja valikoimien muodostuminen.

Syventävä jakso (12 kk)

Työskentelet vuoropäällikkönä ja suoritat samalla lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Lähipäivien teemoina ovat esimiesrooli, vastuut ja velvollisuudet, vuorovaikutus ja viestintä, esimies ja tiimi tuloksentekijöinä, asiakassuhteiden hoito sekä ohjaaminen ja perehdyttäminen.
Valmistujaislakki

Valmistuminen

Onnea! Puolentoista vuoden matkan jälkeen sinulla on reppu täynnä osaamista kaupan alasta ja esimiestyöstä. Takataskusta löytyy myös tutkintotodistus, joten on aika juhlia. Kun valmistut, tarjoamme sinulle vuoropäällikön tehtävän myymälässämme toiveidesi ja sen hetkisen tilanteen mukaan.

Klikkaa ostoskoriin ura myymäläesimiehenä!

Sytykö esimiestyöstä? Haaveiletko ammattitutkinnosta? Haemme tulevaisuuden tähtiä kasvamaan vuoropäälliköiksi.

Katso avoimet työpaikat
Verkauf-Ananas-16zu9
Myymäläesimiehet juttelevat hevi-osaston vieressä.

Millaista vuoropäällikön työ on?

Vuoropäällikkönä työskentelet osana myymälän esimiestiimiä, joka koostuu muista vuoropäälliköistä, apulaismyymäläpäälliköistä ja myymäläpäälliköstä. Tärkein johtamiseen liittyvä tehtäväsi on toimia esimerkkinä, istuttaa kanssaihmisiisi intoa ja kannustaa heitä kohti erinomaista työilmapiiriä ja asiakaspalvelua.

Laajemmin katsottuna huolehdit myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja myymälän arjen sujumisesta – esimerkiksi siitä, että tuotteita tilataan myyntiin juuri sopiva määrä. Pääset myös iskemään kätesi saveen, sillä johdollisten tehtävien lisäksi työnkuvaasi sisältyy muun muassa kassatyöskentelyä, kuorman purkua ja hyllytystä. Monipuolista ja mukavaa!

Mitä mietit, tuleva esimies?

Kasva myymälä- esimieheksi

Faktat pöytään

Myymäläesimies hymyilee kameralle samalla kun hyllyttää kahvia myymälässä.

1,5 vuodessa

myymäläesimieheksi

Vakituinen työpaikka

koulutusohjelman jälkeen

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

Oma kummi

opastaa myymälätyön saloihin

Satsaamme sinuun

ja urakehitykseesi

Nea, vuoropäällikkö

"Kaikilta löytyy se me-henki."

"Me halutaan tehdä ja onnistua yhdessä. Jos on vaikeita päiviä, kaikki tsemppaavat."

Vuoropäällikkö hymyilee