Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kasva myymäläesihenkilöksi

Apulaismyymäläpäällikkö tekee tilauksia myymälässä.

Kasva esihenkilöksi ja opiskele samalla lähiesimiestyön ammattitutkinto

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja esihenkilötyöstä? Haluatko kasvaa myymäläesihenkilöksi yhdistämällä työskentelyn ja opinnot? Kiinnostavatko sinua hyvät etenemismahdollisuudet? Mahtavaa, sopisit täydellisesti Kasva myymäläesihenkilöksi -koulutusohjelmaan!

Kasvamme kuukaudesta toiseen; avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ympäri Suomea. Sen vuoksi etsimme iloiseen joukkoomme kaltaisiasi ammattilaisia, joista voimme reilua palkkaa vastaan kouluttaa tulevia myymäläesihenkilöitä.

Löytääksemme sinut olemme käynnistäneet yhteistyössä Omnian kanssa koulutusohjelman, jossa koulutukseen osallistujat kerryttävät runsaasti osaamista niin kaupan alasta kuin esihenkilötyöstäkin samalla kun työskentelevät myymälässä. Ohjelma antaa erinomaiset valmiudet toimia myymäläesihenkilönä.

Haku syksyllä starttaavaan koulutusohjelmaan on käynnissä 15.8. - 5.9.2022.

 

Puolentoista vuoden oppimatka kaupan alaan ja esihenkilötyöhön

Kuulostaako edelleen sinun jutultasi? Hienoa! Jos lähdet mukaan, tarjoamme sinulle tarkoin suunnitellun oppimatkan, jonka aikana pääset perehtymään yritykseemme, käärimään hihat itsenäisissä myymälätehtävissä ja opiskelemaan kaupan alan esihenkilötyön periaatteita.

Pääset kasvattamaan osaamistasi vähitellen käytännön työn ja tarpeittesi mukaan räätälöityjen opiskelupäivien yhdistelmällä, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen startin esihenkilötehtäviin.

Koulutusohjelma alkaa marraskuussa ja päättyy puolentoista vuoden kuluttua keväällä.

Ohjelman jälkeen tarjoamme sinulle vuoropäällikön tehtävän, ja työsopimus on alusta alkaen toistaiseksi voimassaoleva.

 

Vuoropäällikkö hyllyttää juustoja.

Näin matkasi esihenkilöksi etenee

Koulutusohjelma muodostuu kahdesta jaksosta: perehdytysjaksosta ja syventävästä jaksosta.

Ensin työskentelet myyjänä noin neljä kuukautta ja opiskelevat samalla kaupan alan opintoja. Suoritat myös osan liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Toisessa vaiheessa siirryt myymälän esihenkilötiimiin vuoropäällikön tehtäviin. Suoritat samalla lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja syvennyt esihenkilötyön saloihin. Työskentelet vähintään kahdessa eri myymälässä koulutusohjelman aikana.

Kaikki lähipäivät ovat räätälöity Lidlille. Mukana päivissä on lidliläisiä, joten luvassa on mielenkiintoinen behind the scenes -oppimatka kansainvälisen kauppaketjun toimintaan.

Mahdolliset matka- ja majoituskulut lähiopetuspäivistä katetaan osallistujille.

Ohjelman rakenne

Checklist

Perehdytysjakso (4,5 kk)

Ensin kouluttaudut myyjän työtehtäviin ja työskentelet myyjänä. Samalla opiskelet kaupan alan opintoja ja suoritat osan liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Teemoja ovat asiakaskaspalvelu ja myynti, kaupan vastuullisuus ja digitalisaatio sekä logistiikka, toimitusketjut ja valikoimien muodostuminen.
Myymäläesimiehet työskentelevät nauraen

Syventävä jakso (12 kk)

Työskentelet vuoropäällikkönä ja suoritat samalla lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Lähipäivien teemoina ovat esihenkilörooli, vastuut ja velvollisuudet, vuorovaikutus ja viestintä, esihenkilö ja tiimi tuloksentekijöinä, asiakassuhteiden hoito sekä ohjaaminen ja perehdyttäminen.
Valmistujaislakki

Valmistuminen

Onnea! Puolentoista vuoden matkan jälkeen sinulla on reppu täynnä osaamista kaupan alasta ja esihenkilötyöstä. Takataskusta löytyy myös tutkintotodistus, joten on aika juhlia. Kun valmistut, tarjoamme sinulle vuoropäällikön tehtävän myymälässämme toiveidesi ja sen hetkisen tilanteen mukaan.

Klikkaa ostoskoriin ura myymäläesihenkilönä!

Sytykö esihenkilötyöstä? Haaveiletko ammattitutkinnosta? Haemme nyt tulevaisuuden tähtiä kasvamaan vuoropäälliköiksi.

Katso avoimet työpaikat
Myymäläesimiehet juttelevat hevi-osaston vieressä.

Millaista vuoropäällikön työ on?

Vuoropäällikkönä työskentelet osana myymälän esihenkilötiimiä, joka koostuu muista vuoropäälliköistä, apulaismyymäläpäälliköistä ja myymäläpäälliköstä. Tärkein johtamiseen liittyvä tehtäväsi on toimia esimerkkinä, istuttaa kanssaihmisiisi intoa ja kannustaa heitä kohti erinomaista työilmapiiriä ja asiakaspalvelua.

Laajemmin katsottuna huolehdit myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja myymälän arjen sujumisesta – esimerkiksi siitä, että tuotteita tilataan myyntiin juuri sopiva määrä. Pääset myös iskemään kätesi saveen, sillä johdollisten tehtävien lisäksi työnkuvaasi sisältyy muun muassa kassatyöskentelyä, kuorman purkua ja hyllytystä. Monipuolista ja mukavaa!

Mitä mietit, tuleva esimies?

Kasva myymäläesihenkilöksi

Faktat pöytään

Myymäläesimies hymyilee kameralle samalla kun hyllyttää kahvia myymälässä.

1,5 vuodessa

myymäläesimieheksi

Vakituinen työpaikka

koulutusohjelman jälkeen

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

Oma kummi

opastaa myymälätyön saloihin

Satsaamme sinuun

ja urakehitykseesi

"Kaikilta löytyy se me-henki."

"Me halutaan tehdä ja onnistua yhdessä. Jos on vaikeita päiviä, kaikki tsemppaavat."

Nea, vuoropäällikkö

Vuoropäällikkö hymyilee