tyopaikat.lidl.fi/tervetuloa

Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka

Myymälä

Jukka_kelt_19_6

Hei uusi lidliläinen, tervetuloa myymälään!

Emme malta odottaa, että saamme sinusta tiimikaverin myymälätyöhön. Asiakaspalvelu on Lidlin ydin. Työ yli 200 myymälässämme Hangosta Sodankylään on täynnä palkitsevia hetkiä.

Nopeatempoisessa myymälätyössä jokainen päivä on erilainen. Myymälätiimi varmistaa, että teemme asiakkaistamme onnellisia: palvelemme iloisesti, kaupassa käynti on nopeaa ja vaivatonta, tuotteet ovat esillä laadukkaasti ja myymälä hyvässä järjestyksessä.

Ensimmäisten työviikkojen aikana sinua odottaa tarkkaan suunniteltu perehdytysohjelma, jonka aikana tutustut huolellisesti myymälämme eri työtehtäviin ja yritykseemme.

Kaksi myyjää

Ensimmäinen työpäiväsi

Ensimmäisenä päivänä sinua on myymälässä vastassa esihenkilösi tai joku tiimikavereistasi. Päivän aikana tapaat työvuorossa olevat kollegasi, saat työvaatteet ja pääset tutustumaan myymäläympäristöön ja sen käytännön asioihin. Myös perehdytyksesi polkaistaan käyntiin.

Perehdytyksesi

Virkistäytyminen

Myymälätyöt haltuun

Myynnin perehdytysohjelma on tarkoitettu kaikille uusille kollegoille, jotka aloittavat työskentelyn meillä. Ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn myymälässä.
Certificate

Verkkokoulutuksia ja käytännön oppeja

Perehdytysohjelma on yhdistelmä interaktiivisia verkkokoulutuksia ja ohjattuja käytännön koulutuksia palvelukouluttajasi kanssa. Verkkokoulutukset tarjoavat sinulle perustiedot myymälätyöskentelystä, niiden jälkeen pääset harjoittelemaan oppimaasi käytännössä.
Sitoutuminen

Tiimimme tukee sinua

Palvelukouluttajasi ja esihenkilösi tukevat sinua matkan varrella, jotta saat tarvittavat tiedot ja taidot itsenäiseen työskentelyyn.
Esihenkilö myymälässä

Tervetuloa Lidliin -tilaisuus

Toivotamme sinut tervetulleeksi meille Tervetuloa Lidliin -tilaisuudessa, joka järjestetään aluepäällikön toimesta lähimyymälässä, jakelukeskuksessa tai pääkonttorilla riippuen oman myymäläsi sijainnista. Tilaisuudessa pääset tutustumaan Lidliin työpaikkana ja kuulet mm. arvoistamme ja vastuullisuustyöstämme. Samalla saat mahdollisuuden kohdata uusia kollegoita ja kysyä mieltä polttelevista asioita. Lisäksi tapaat johtoryhmän, työhyvinvointipäällikön ja henkilöstön edustajat videon välityksellä.

Apulaismyymäläpäällikkö ja myyjä hymyilevät
Myyjä nauraa

Meillä saat oman kummin

Jokaiselle uudelle työntekijälle nimetään oma kummi. Kummin tehtävä on auttaa sinua sopeutumaan uuteen työpaikkaasi ja toimia helposti lähestyttävänä yhteyshenkilönä ensimmäisien kuukausien aikana. Kummisi pitää huolen siitä, että pääset nopeasti osaksi työyhteisöä ja tunnet itsesi tervetulleeksi uuteen työpaikkaasi.

Palvelukouluttajamme tukevat sinua

Palvelukouluttajilla on keskeinen rooli liiketoiminnassamme, koska he tukevat sinua ensimmäisten kuukausien aikana yrityksessämme. Palvelukouluttajat perehdyttävät sinut työtehtäviisi ja vastaavat käytännön koulutuksestasi. He ovat aina valmiina antamaan hyödyllisiä neuvoja ja tukemaan sinua perehtyessäsi uusiin tehtäviisi.  

Mitä mietit, uusi lidliläinen?