tyopaikat.lidl.fi/tervetuloa

Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka

Toimisto

Ossi_kelt_16_9

Hei uusi lidliläinen, tervetuloa Lidlin toimistolle!

Emme malta odottaa, että saamme sinusta tiimikaverin. Asiantuntijamme tukevat myymälöitämme ja jakelukeskuksiamme siinä, että tuotteet virtaavat sujuvasti jakelukeskuksista myymälöihin ja myymälöissämme asiakkaat tulevat onnellisiksi. Lisäksi heidän kädenjälkensä näkyy esimerkiksi asiakkaillemme myytävissä tuotteissa, vastuullisuudessa, markkinoinnissa, digitaalisissa ratkaisuissa ja kiinteistöjemme energiaratkaisuissa.

Toimihenkilömme työskentelevät sekä Espoon pääkonttorillamme Lidl Housessa että kolmen jakelukeskuksemme tukitoiminnoissa. Jakelukeskuksemme sijaitsevat Järvenpäässä, Janakkalassa ja Laukaassa.

Ensimmäisten työviikkojen aikana sinua odottaa tarkkaan suunniteltu perehdytysohjelma, jonka aikana tutustut huolellisesti yritykseemme sekä eri osastojen vastualueisiin.

Reetta_Ossi_action_2_1

Ensimmäinen työpäiväsi

Ensimmäisenä päivänä sinua on Lidl Housessa tai jakelukeskuksessa vastassa esihenkilösi tai joku tiimikavereistasi. Päivän aikana tapaat kollegoitasi, pääset tutustumaan työtiloihimme sekä sen käytännön asioihin. Myös perehdytyksesi polkaistaan käyntiin ja saat työvälineet.

Perehdytyksesi

List

Työtehtävät haltuun

Toimistotyöntekijöiden perehdytysohjelmamme on tarkoitettu kaikille uusille kollegoille, jotka aloittavat työskentelemään kanssamme. Perehdytysohjelma räätälöidään työtehtäviesi mukaan ja tulet tutustumaan kattavasti yrityksemme eri toimintoihin sekä käytänteisiin.
IT

Verkkokoulutuksia ja käytännön oppeja

Perehdytysohjelma sisältää interaktiivisia verkkokoulutuksia ja käytännön perehtymistä kunkin aihealueen asiantuntijan kanssa.
Sitoutuminen

Tiimimme tukee sinua

Kouluttajasi ja lähiesihenkilösi tukevat sinua matkan varrella, jotta saat tarvittavat tiedot ja taidot itsenäiseen ja tehokkaseen työskentelyyn.
Andrei_Stella_action_2_1

Tervetuloa Lidliin -tilaisuus

Toivotamme sinut tervetulleeksi meille Tervetuloa Lidliin -tilaisuudessa, joka järjestetään HR:n toimesta. Tilaisuuden aikana saat tietoa Lidlistä yrityksenä ja työpaikkana sekä tutustut muihin uusiin oman toimipisteesi lidliläisiin. Tulet saamaan myös paljon tietoa eri osastoistamme ja työkulttuuristamme talokierroksen aikana ja sinun on mahdollista esittää kysymyksiä.

Pääkonttorilla tilaisuuden aikana käydään valokuvauksessa.

Myyjä nauraa
Leena_Reetta_kelt_1_1

Tutustu myymälän arkeen

Jokainen uusi toimihenkilömme pääsee tutustumaan myymälämme toimintaan, sillä meille on tärkeää, että jokainen lidliläinen tuntee liiketoimintamme ytimen. Kaksipäiväisen myymäläperehdytyksen kurkistat myymälän arkeen ja opit uusia asioita oman työsi tueksi.

Eri osastot tutuiksi

Ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana pääset tutustumaan eri osastojen toimintaan. Esihenkilösi ilmoittaa sinut mukaan työtäsi tukeviin osastoperehdytyksiin, joista keräät roppakaupalla lisää tietoa yrityksemme eri toiminnoista. Osastomme tekevät tiiviisti yhteistyötä keskenään, joten on tärkeää tietää, miten yrityksemme toimii ja miten eri osastojemme työt linkittyvät toisiinsa. Osastoperehdytykset tapahtuvat livenä toimistolla.

Mitä mietit, uusi lidliläinen?