tyopaikat.lidl.fi/tervetuloa

Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka

Lidl työpaikkana

Myymäläporukka_16_9

Huolehdimme toisistamme ja maailmasta

Uskomme siihen, että jokainen tekee parhaansa, kun saa olla oma itsensä ja tehdä töitä hyvässä porukassa. Panostamme johtamiseen ja esimiestyöhön sekä toistemme huomioimiseen ja kohtaamiseen arjessa. Koulutamme lidliläisiä ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden rakentaa omaa polkuaan.

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa moneen asiaan maailmassa. Teemme yrityksenä rohkeita avauksia ja osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun meille tärkeistä arvoista, kuten kaupan alasta, ilmastosta, työhyvinvoinnista ja tasa-arvosta. Olemme avoimesti vastuullisia ja tiedämme, että meillä on huomennakin vielä paljon opittavaa.

Lidliläiset kertovat, millaista on olla Lidlillä töissä

Nainen hymyilee Lidl-viitta harteillaan
Arvostus

"Meillä kaikki kohtelee toisiaan arvostavasti"

"Mulla on sellainen olo täällä Lidlillä, että mua arvostetaan ihmisenä. Se on se syy, minkä takia haluan olla täällä. Meillä kaikki kohtelee toisiaan hyvin ja arvostavasti. Se antaa mulle tosi paljon." - Stella, kiinteistöosasto
Logistiikassa työskentelevä lidliläinen
Osaamisen kehittäminen

"Olen saanut kehittää itseäni"

”Lidl on ollut hyvä paikka olla töissä. Olen saanut opiskella ja kehittää itseäni töiden ohessa. Olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä ja samalla siinä etenemään urallani.” - Heikki, logistiikka
Varastotyöntekijä
Työilmapiiri

"Työporukkamme on tiivis"

"On ilo työskennellä täällä. Työporukkamme on tiivis ja avoin, toisia autetaan aina tarpeen vaatiessa. Jaamme täällä niin ilot kuin surut – siksi töihin on aina kiva tulla." - Sara, logistiikka
Myyjä hymyilee
Yhteishenki

"Meillä on huipputiimi"

"Meillä on huipputiimi. En oo koskaan muissa kauppaketjuissa työskennellyt, mutta mitä mä yhtään muiden toiminnasta olen sivusta päätellyt, niin sanoisin että yhteishenkeä tällä mittakaavalla on mahdoton löytää mistään muualta kuin Lidlistä." - Jukka, myymälä
Apulaismyymäläpäällikkö
Työilmapiiri

"Olen saanut ihania ystäviä"

"Asiakaspalvelu on lähellä mun sydäntä, se on selvästi minulle se oma juttu. Saan höpötellä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa samalla kun teen töitä. Olen saanut ihania ystäviä Lidliltä." - Maria, myymälä
Joona_pun_16_9
Erilaisia urapolkuja

"Talo täynnä mahdollisuuksia"

"Lidl on reilu työnantaja. Meillä on kansainvälisen organisaation tuki, osaamista löytyy ja on selkeät säännöt ja tavoitteet. Lidl on täynnä mahdollisuuksia niitä haluaville, täällä on mahdollisuus edetä." - Joona, IT-osasto

Näin pidämme lidliläisistä huolta

Kolikot
Reilua palkkaa

Lidliläinen saa enemmän tuntipalkkaa

Myyjille maksamme Lidl-lisää eli 1,5–10 % korkeamman tuntipalkan kuin TES määrittää. Varastotyöntekijät saavat TESin päälle 11–18 % korkeamman tuntipalkan. He voivat tienata myös suoritepalkkiota. Kokemus ja paikkakunta vaikuttavat lisien määrään.
Käsipaino
ePassi

Rahaa liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkoihin

Jokainen lidliläinen saa ePassi-henkilöstöedun, johon kilahtaa säännöllisesti rahaa liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkoihin. Näin voit itse päättää, miten haluat piristää ja helpottaa arkeasi.
Kehitys
Koulutusta ja hyvinvointia

Pidämme huolta sinusta

Satsaamme vuosittain yli kaksi miljoonaa euroa lidliläisten kouluttamiseen. Pidämme huolta, että osaamisesi kasvaa ja työkokemuksesi meillä antaa eväät urallesi. Tuemme hyvinvointiasi kattavalla työterveyshuollolla ja kannustamme liikkumaan niin töissä kuin arjessa.
icon people equal
Monimuotoinen työpaikka

Tule sellaisena kuin olet

Vahvuutemme on, että meillä jokainen voi olla töissä oma itsensä. Olemme kansainvälinen yritys, joten kansainvälisyys on osa DNA:tamme. Lidliläiset edustavatkin Suomessa yli 50 eri kansallisuutta. Vaalimme tasa-arvoa esimerkiksi maksamalla samasta työstä saman palkan.
Sitoutuminen
Tukena arjessa

Kun lidliläisen elämässä tapahtuu

Olemme tukena, kun lidliläisen elämässä tapahtuu. Jokainen tuore vanhempi saa meiltä esimerkiksi perhepakkauksen. Joustoa elämään tuovat myös asiantuntijoidemme etätyömahdollisuudet. Pääkonttorilaisille tarjoamme hoitopalvelun lapsen sairastuessa.

Vastuullisuus on meille arkipäivää

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus on kestävästi valmistettuja tuotteita ja raaka-aineita, fiksuja pakkauksia, hiilineutraaliutta ja nerokasta energiankäyttöä, välittämistä ja vuoropuhelua – ja paljon muuta. Vastuullinen toiminta näkyy ja vaikuttaa pellolla, luonnossa, työpaikoilla ja kodeissa, paikallisesti ja kansainvälisesti. Ihmisen ja ympäristön huomioiva vastuullisuus on liiketoimintamme ja menestyksemme edellytys.

Siksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää toimintaamme. Me Lidlissä uskomme, että hyvä liiketoiminta on hyväksi sekä ihmisille että planeetalle. Suojelemme ilmastoa, luonnon monimuotoisuutta ja luonnonvaroja sekä edistämme terveyttä, reilua toimintaa ja vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Lidl on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa sitoudumme vastuullisen työnantajuuden kuuteen periaatteeseen. Nämä periaatteet ovat 1) syrjimättömyys, 2) työelämän tasapaino ja hyvinvointi, 3) esihenkilötyöhön panostaminen, 4) työn merkitys ja työssä kehittyminen, 5) tehtävän vaatimuksen mukainen palkkaus ja 6) hyvä hakijakokemus.

Periaatteet ovat osa arkeamme, kun kannamme vastuuta siitä, että olemme hyvä työpaikka nykyisille ja tuleville lidliläisille. Edistämme esimerkiksi lidliläisten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kasvua ja kehittymistä arjessa, maksamme reilua palkkaa sekä olemme erilaisten ja samanarvoisten ihmisten työpaikka.

 
Olemme palkittu työpaikka