tyopaikat.lidl.fi/tervetuloa

Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka

Logistiikka

Sara_pun_16_9

Hei uusi lidliläinen, tervetuloa jakelukeskukseen!

Emme malta odottaa, että saamme sinusta tiimikaverin jakelukeskukseemme. Meillä pääset monipuolisiin logistiikan hommiin.

Janakkalassa, Järvenpäässä ja Laukaassa sijaitsevissa jakelukeskuksissamme varmistetaan, että tavarat löytävät tiensä myymälöihimme ja ostoskoreihin tehokkaasti viikon jokaisena päivänä. Varastotyöntekijämme pitävät tavaravirrat liikkeessä.

Ensimmäisten työviikkojen aikana sinua odottaa tarkkaan suunniteltu perehdytysohjelma, jonka aikana tutustut huolellisesti logistiikkaan ja yritykseemme.

Työntekijät heittävät läppää

Ensimmäinen työpäiväsi

Ensimmäisenä päivänä sinua on jakelukeskuksessa vastassa esihenkilösi tai joku tiimikavereistasi. Päivän aikana tapaat työvuorossa olevia kollegoitasi, saat työvaatteet ja pääset tutustumaan eri varastoalueisiin, jakelukeskuksen muihin tiloihin ja sen käytännön asioihin. Myös perehdytyksesi polkaistaan käyntiin.

Perehdytyksesi

Warehouse and truck

Varastohommat haltuun

Logistiikan perehdytysohjelmamme on tarkoitettu kaikille uusille kollegoille, jotka aloittavat työskentelemään kanssamme logistiikan tehtävissä. Ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn jakelukeskuksessamme.
Processing

Verkkokoulutuksia ja käytännön oppeja

Perehdytysohjelma on sekoitus interaktiivisia verkkokoulutuksia ja ohjattuja käytännön koulutuksia kouluttajasi kanssa. Verkkokoulutukset tarjoavat sinulle perustiedot varastossa työskentelystä, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan oppimaasi käytännössä.
Sitoutuminen

Tiimimme tukee sinua

Kouluttajasi ja esihenkilösi tukevat sinua matkan varrella, jotta saat tarvittavat tiedot ja taidot itsenäiseen työskentelyyn.
Varastotyöntekijät kuljettavat Lidlin kylttiä

Tervetuloa Lidliin -tilaisuus

Toivotamme sinut tervetulleeksi meille Tervetuloa Lidliin -tilaisuudessa, joka järjestetään jakelukeskuksessa henkilöstöosaston toimesta. Tilaisuudessa pääset tutustumaan Lidliin työpaikkana ja kuulet mm. arvoistamme ja vastuullisuustyöstämme. Samalla saat mahdollisuuden kohdata uusia kollegoita ja kysyä mieltä polttelevista asioita. Lisäksi tapaat johtoryhmän, työhyvinvointipäällikön ja henkilöstön edustajat videon välityksellä.

Lidliläiset tukeutuvat toisiinsa
Lidliläinen näyttää hauista

Meillä saat oman kummin

Jokaiselle uudelle työntekijälle nimetään oma kummi. Kummin tehtävä on auttaa sinua sopeutumaan uuteen työpaikkaasi ja toimia helposti lähestyttävänä yhteyshenkilönä ensimmäisien kuukausien aikana. Kummisi pitää huolen siitä, että pääset nopeasti osaksi työyhteisöä ja tunnet itsesi tervetulleeksi uuteen työpaikkaasi.

Kouluttajamme tukevat sinua

Kouluttajilla on keskeinen rooli liiketoiminnassamme, koska he tukevat sinua ensimmäisten kuukausien aikana yrityksessämme. Kouluttajat perehdyttävät sinut työtehtäviisi ja vastaavat käytännön koulutuksestasi. He ovat aina valmiina antamaan hyödyllisiä neuvoja ja tukemaan sinua perehtyessäsi uusiin tehtäviisi.

Welcome to our warehouse

Here you can find all the information you need before joining us at a Lidl warehouse.

Read more

Mitä mietit, uusi lidliläinen?