Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu Kirjaudu Kirjanmerkki
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja

Tietosuojaseloste

Tietosuoja tyopaikat.lidl.fi -urasivuillamme

(Versio 5.0; päiväys 20.10.2020) 

Tietosuojaseloste

Kiitos mielenkiinnostasi urasivujemme tietosuojakäytäntöjä kohtaan. Toivomme, että käydessäsi urasivuillamme voit kokea, että käsittelemme henkilötietosi asiakaslähtöisesti ja luottamuksellisesti. Haluamme, että pidät sitä, kuinka toteutamme tietosuojaa, asiakaslähtöisenä laatuominaisuutena.

Seuraavassa tietosuojaselosteessa kerromme sinulle henkilötietojen käsittelystä urasivuillamme. Henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot. Henkilötietojen käsittelyämme ohjaa erityisesti yleinen tietosuoja-asetus, mutta myös muu voimassaoleva lainsäädäntö, kuten laki sähköisen viestinnän palveluista (tietoyhteiskuntakaari).


1. Yleistä tietosuojasta

Käydessäsi urasivuillamme käyttämäsi päätelaitteen ja palvelimemme välillä kulkee tietoa, mahdollisesti myös henkilötietoja. Käsittelemme edellä mainittuja tietoja muun muassa verkkosivujemme optimoimiseksi tai mainosten näyttämiseksi käyttämäsi päätelaitteen selaimessa.

2. Verkkosivuillamme käsiteltävät tiedot

Tietojen käsittelytarkoitus ja käsittelyn oikeudelliset perusteet:
Jokaisesta käynnistäsi urasivuillamme tallentuu käyttämäsi päätelaitteen selaimen kautta palvelimellemme seuraavia tietoja:
•    käyttämäsi päätelaitteen IP-osoite,
•    käyntisi ajankohta,
•    ladatun tiedon nimi ja URL,
•    verkkosivu / sovellus, jolta siirryt urasivuillemme (viite-URL),
•    tieto käyttämästäsi selaimesta, tarvittaessa käyttämäsi päätelaitteen käyttöjärjestelmästä sekä käyttämästäsi verkko-operaattorista

Tiedot tallentuvat väliaikaisesti niin kutsuttuun lokitiedostoon seuraavia tarkoituksia varten:
•    sujuvan yhteyden muodostamisen takaaminen,
•    verkkosivumme miellyttävän käytön takaaminen,
•    verkkosivun turvallisuuden ja vakauden analysointi.

Jos olet sallinut sijaintitietojen käytön selaimessa tai käyttöjärjestelmässäsi, käytämme toimintoa tarjotaksemme sinulle sijaintiisi liittyviä yksilöllisiä palveluita, kuten lähintä työpaikkaa. Käsittelemme sijaintitietojasi vain tätä toimintoa varten.
IP-osoitteesi käsittelyn oikeudellinen peruste on meidän oikeutettu etumme. Oikeutettu etumme perustuu yllä mainittuihin tietojen käsittelyn tarkoituksiin.

Tietojen säilytysaika:

Säilytämme tietoja seitsemän päivän ajan, minkä jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti. Sijaintitietojasi koskevat tiedot poistetaan, kun lopetat verkkosivustomme käytön.
 

3. Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käyttö

Tietojenkäsittelyn tarkoitukset / oikeusperuste:

Me, Lidl Suomi Ky, Niittymäentie 7, FI-02201 Espoo, käytämme urasivuillamme Evästeitä.

Antamasi suostumus käsittää evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön käyttötietojen käsittelemiseksi seuraavalla verkkosivulla ja sen alasivuilla www.tyopaikat.lidl.fi.

Evästeet ovat päätelaitteellesi (esimerkiksi kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin) verkkosivuillamme vierailun yhteydessä tallennettavia pieniä tiedostoja. Evästeet eivät vahingoita käyttämääsi päätelaitetta, eikä evästeissä ole viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia. Evästeisiin tallennetaan tietoa, joka muodostuu kulloinkin käytössä olevan päätelaitteen mukaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että saisimme evästeitä käyttämällä suoraan sinua koskevia tietoja.

Käytämme evästeitä ja muita tekniikoita verkkosivustojemme käyttöön liittyvien tietojen keräämiseksi ja käsittelemme tietoja seuraaviin tarkoituksiin riippuen käytetyn evästeen tai muun tekniikan luonteesta:

•    Teknisesti välttämättömät: Nämä ovat ne evästeet ja vastaavat tekniikat ovat välttämättömiä, jotta pystyt liikkumaan sivustolla ja käyttämään sen eri ominaisuuksia. Ilman näitä et voi käyttää palveluitamme, kuten esimerkiksi katsomaan kaikkea sisältöä sivustolla. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.

•    Käyttökokemus: Nämä evästeet keräävät tietoa, joka auttaa meitä ymmärtämään miten verkkosivustoamme käytetään. Käytössä olevien tekniikoiden avulla voimme ottaa huomioon todelliset tai oletetut mieltymyksesi verkkosivustojemme mukavaan käyttöön, kuten näyttämään verkkosivumme sinulle sopivalla kielellä.

•    Statistiikka: Nämä tekniikat mahdollistavat meille anonyymien tilastojen luomisen palveluidemme ja verkkosivustomme käytöstä, jotta voimme räätälöidä ne vastaamaan tarpeitasi. Sen avulla voimme esimerkiksi selvittää, kuinka voimme mukauttaa verkkosivustomme entistä paremmin vastaamaan käyttäjien käyttötapoja.

•    Markkinointi: Näiden evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla voimme tarjota sinulle kohdennettua markkinointia käyttötapoihisi perustuvan analyysin perusteella. Tässä yhteydessä käyttötapojasi voidaan myös seurata eri verkkosivustojen, selainten tai päätelaitteiden kautta käyttämällä yksilöivää käyttäjätunnusta (yksilöivä tunniste).

 Löydät luettelon käyttämistämme evästeistä ja muista vastaavista tekniikoista, mukaan lukien käsittelyn tarkoituksesta, tallennusajasta ja mahdollisesti käsittelyyn liittyvistä kolmansista osapuolista, täältä.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käyttöön liittyvän käyttödatan käsittelyn yhteydessä käsitellään erityisesti seuraavia henkilötietokategorioita käsittelyn tarkoituksesta riippuen:

Teknisesti välttämättömät
•    Evästeasetusten hyväksyminen.

Käyttökokemus:
•    Asetukset, jotka mahdollistavat kartan optimoinnin,
•    Tieto viimeiseksi katsotuista työpaikoista,
•    Tieto tallennetuista työpaikoista.

Statistiikka:
•    Pseudonymisoidut käyttöprofiilit sisältävät tietoa verkkosivustojemme käytöstä. Näitä ovat erityisesti:
      o    Selaimen tyyppi / versio,
      o    käytetty käyttöjärjestelmä,
      o    viite-URL (edellinen vierailtu verkkosivu),
      o    laitteen host-nimi (IP-osoite),
      o    palvelinpyynnön kellonaika,
      o    henkilökohtainen käyttäjätunnus ja
      o    käynnistetyt tapahtumat verkkosivustolla (selausmallit).
•    IP-osoite anonyymoidaan säännöllisesti, joten sitä ei lähtökohtaisesti voida jäljittää henkilöösi.
•    Itse käyttäjätunnuksen (user ID) perusteella emme voi tehdä johtopäätöksiä sinusta henkilökohtaisesti.

Markkinointi
•    Sidonnaiset käyttöprofiilit sisältävät tietoa verkkosivustomme käytöstä. Näitä ovat erityisesti:
      o    IP-osoite
      o    yksilöivä tunniste (user ID),
      o    potentiaalinen tuotetta koskeva kiinnostus,
      o    käynnistetyt tapahtumat verkkosivustolla (selausmallit).
•    IP-osoite anonyymoidaan säännöllisesti, joten sitä ei lähtökohtaisesti voida jäljittää henkilöösi.
•    Itse käyttäjätunnuksen (user ID) perusteella emme voi tehdä johtopäätöksiä sinusta henkilökohtaisesti. Jaamme käyttäjätunnuksen ja siihen liittyvät käyttöprofiilit tarvittaessa kolmansien osapuolten kanssa mainosverkkojen tarjoajien kautta.

Käyttökokemus-, statistiikka- ja markkinointievästeiden sekä vastaavien tekniikoiden käsittelyn oikeusperuste on käsittelyyn antamasi suostumus (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla 1 kohta a alakohta). Teknisesti välttämättömien evästeiden käsittelyn oikeusperuste on oikeutettu etumme, eli meillä  on oikeutettu intressi käsitellä tietojasi, jotta kykenemme näyttämään verkkosivustomme  sisällön toimivalla tavalla (yleinen tietosuoja-asetus 6 artikla 1 kohda f alakohta).

Voit peruuttaa antamasi suostumuksen tai hallinnoida evästeasetuksiasi milloin tahansa täällä. Poistamalla valintamerkit voit helposti peruuttaa antamasi suostumuksen kyseisiin käsittelytarkoituksiin.

Vastaanottajat / vastaanottajaryhmät:

Käytämme evästeiden ja vastaavien tekniikoihin avulla kerättävien tietojen käsittelyssä erityisesti verkkomarkkinointiin erikoistuneita ulkoisia palveluntarjoajia. Nämä huolellisesti valitsemamme palveluntarjoajat käsittelevät tietojasi meidän lukuumme henkilötietojen käsittelijöinä ja olemme asianmukaisin sopimuksen velvoittaneet kyseiset palveluntarjoajat käsittelemään henkilötietoja antamiemme ohjeiden mukaisesti. Kaikki evästelistauksessa luetellut palveluntarjoajat käsittelevät tietoja lukuumme henkilötietojen käsittelijöinä.

Osana yhteistyötä Google LLC:n ja Facebook Ireland Ltd:n kanssa edellä mainittuja tietojasi käsitellään myös Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla tilastollisiin ja markkinointitarkoituksiin.

Säilytysaika / säilytysajan määrittäisen kriteerit:

Löydät tiedot evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden säilytysajoista evästelistauksestamme. Mikäli voimassaoloaika on merkitty ”pysyväksi” evästelistauksen "Säilytysaika"-sarakkeessa, eväste tallennetaan pysyvästi siihen asti kunnes siihen kohdistuva suostumus peruutetaan. Istuntokohtaisten evästeiden tallennusaika on rajoitettu käsillä olevaan istuntoon ja se päättyy, kun selain suljetaan.


4. Yhteydenotot sähköpostitse

Tietojen käsittelytarkoitus ja käsittelyn oikeudelliset perusteet:

Ottaessasi meihin yhteyttä sähköpostitse käsittelemme henkilötietojasi luonnollisestikin luottamuksella. Henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on tällöin oikeutettu etumme tai henkilötietojen käsittely on edellytys sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Oikeutettu etumme perustuu yhteiseen tavoitteeseemme saada yhteydenottosi mukainen asia selvitettyä, ratkaista käsillä oleva ongelma ja siten pitää verkkosivustomme käyttäjät tyytyväisinä. Huomaathan, että sähköposti kannattaa lähettää salattuna, mikäli se sisältää henkilötietojasi.

Tiedon vastaanottajat / vastaanottajakategoriat:

Emme lähtökohtaisesti luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Joissakin tilanteissa voi olla tarpeellista, että asiasi asianmukaiseksi käsittelemiseksi toimitamme asiaasi koskevia tietoja huolellisesti valitulle yhteistyökumppanillemme, jonka olemme asianmukaisella sopimuksella velvoittaneet käsittelemään henkilötietoja tietoturvallisesti antamiemme ohjeiden mukaisesti. Voimme myös luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, mikäli lainsäädäntö meidät siihen oikeuttaa tai velvoittaa.

Tietojen säilytysaika:

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi ja yhteydenottoasi koskevan asian käsittelemiseksi. Jos lähetät pyynnön rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi, säilytämme lopullisen vastauksemme lähettämisen jälkeen pyynnön ja sen johdosta tehtyjä toimenpiteitä koskevat tiedot sen aikaa, kuin se on tarpeen lakisääteisen osoitusvelvollisuutemme täyttämiseksi.
 

5. Henkilötietojen siirto kolmanteen maahan

Jos välitämme tietojasi kolmansissa maissa (Euroopan talousalueen ulkopuolella) sijaitseville vastaanottajille, saat sen selville tästä tietosuojaselosteesta katsomalla vastaanottajia / vastaanottajaryhmiä koskevat tiedot kunkin tietojenkäsittelyn osalta. Euroopan komissio antaa päätöksen henkilötietojen suojan riittävyydestä, mikäli jonkin kolmannen maan tietosuojasäännösten taso on verrattavissa Euroopan talousalueen tasoon. Luettelo näistä maista on osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_fi. Jos maassa oleva henkilötietojen suojan taso ei vastaa Euroopan talousalueen tasoa, varmistamme, että tietosuoja taataan riittävästi muilla toimenpiteillä. Tämä on mahdollista esimerkiksi yrityksiä koskevilla sitovilla säännöillä, Euroopan komission hyväksymillä vakiosopimuslausekkeilla, hyväksytyillä sertifiointimekanismeilla tai hyväksytyillä käytännesäännöillä.

6. Integroitu sisältö

6.1 Urasivuillemme upotetut YouTube-videot

Pystyt katsomaan suoraan urasivuiltamme YouTube-videoita, jotka on tallennettu http://www.YouTube.com -verkkosivulle. Tietojasi ei välitetä YouTubelle silloin, kun et katsele videoita. Vasta katsellessasi videota tietosi siirtyvät YouTubelle. YouTube suorittaa tiedonsiirron, emmekä pysty vaikuttamaan siihen.

Saat lisätietoa YouTuben suorittamasta tietojesi käsittelyn laajuudesta ja tarkoituksesta palveluntarjoajan tietosuojaa koskevasta osiosta, josta löydät myös lisätietoa oikeuksistasi rekisteröitynä sekä yksityisyytesi suojaamiseen liittyvistä asetuksista. Palveluntarjoajan osoite on:  Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow Street, Dublin, Ireland; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=de. Tietoa Youtuben tietosuojakäytännöistä löydät täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

6.2 Bing Maps

Käytämme sivustolla karttapalvelu Bing Mapsia. Näin voimme näyttää interaktiivista karttoja suoraan urasivuillamme ja voit käyttää karttapalvelua kätevästi löytääksesi avoimia työpaikkoja alueeltasi.

Karttapalvelun yhteydessä henkilötietojen käsittelyperuste on oikeutettu etumme, joka perustuu avoinna olevien työpaikkojen löytämisen helpottamiseen sekä mielenkiintoisen sisällön tarjoamiseen sivustollamme.

Bing Maps on Microsoftin ylläpitämä karttapalvelu. Bing Mapsin toimintojen käyttäminen edellyttää IP-osoitteesi käsittelyä, jonka Microsoft vastaanottaa, mikäli käytät sivustollemme upotettua karttasivua. Tämä tietojenkäsittely tapahtuu Microsoftin palvelimilla, jotka sijaitsevat lähtökohtaisesti Yhdysvalloissa. Me emme kykene vaikuttamaan Bing Mapsin kautta tapahtuvaan henkilötietojen käsittelyyn. Saat lisätietoja Bing Mapsin suorittamasta tietojesi käsittelyn laajuudesta ja tarkoituksesta palveluntarjoajan tietosuojaa koskevasta osiosta, josta löydät myös lisätietoa oikeuksistasi rekisteröitynä sekä yksityisyytesi suojaamiseen liittyvistä asetuksista. Bing Mapsin palveluntarjoajan osoite on: Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399 USA. Tietoa Microsoftin tietosuojakäytännöistä löydät täältä: https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement.

7. Oikeutesi rekisteröitynä henkilötietojen käsittelyyn liittyen

7.1. Yleiskatsaus

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietojesi käsittelyyn liittyen:
•    oikeus saada pääsy tietoihin,
•    oikeus tietojen oikaisemiseen,
•    oikeus tietojen poistamiseen,
•    oikeus käsittelyn rajoittamiseen,
•    oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
•    vastustamisoikeus
•    oikeus peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa.

7.2 Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tai että niitä ei käsitellä. Tiedon etsimiseksi tarvitsemme sinulta ensin tarpeelliset tiedot sinun tunnistamiseksesi. Jos käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus saada tietää mitä sinua koskevia tietoja rekisteriimme on tallennettu edellyttäen, ettei tiedon antamista ole laissa rajoitettu.

Sinulla on oikeus saada tieto:

•    käsittelyn tarkoituksista
•    käsitellyistä henkilötietoryhmistä
•    vastaanottajista tai vastaanottajaryhmistä, joille olemme luovuttaneet tai aiomme luovuttaa henkilötietojasi
•    henkilötietojesi suunnitellusta säilytysajasta tai säilytysajan määrittämiskriteereistä
•    luovutammeko tai siirrämmekö henkilötietojasi kolmanteen maahan ja mitä asianmukaisia suojatoimenpiteitä sovellamme siirtoihin
•    oikeudestasi tehdä valitus valvontaviranomaisille
•    oikeudestasi pyytää meiltä sinua koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista
•    oikeudestasi pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista
•    oikeudestasi vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

Voit tehdä meille tietoihisi pääsyä koskevan pyynnön. Toimitamme sinulle jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista tavalla, joka ei vaikuta epäedullisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin. Jos pyydät useampia jäljennöksiä, voimme periä niistä jäljennöksen toimittamiseen liittyviin hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun.

Siinä tapauksessa, että käsittelemme merkittäviä määriä sinua koskevia tietoja, voimme pyytää sinua täsmentämään riittävällä tavalla mitä tietoja tai mitä käsittelytoimia pyyntösi koskee. Jos esität pyynnön sähköisesti, toimitamme tiedot sinulle yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, ellet ole pyytänyt tietoja jossakin muussa muodossa.

7.3 Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus vaatia, että oikaisemme ilman aiheetonta viivytystä sinua koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot. Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä muun muassa toimittamalla meille lisäselvitystä asiasta.

7.4 Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus vaatia meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä, mikäli jokin seuraavista edellytyksistä täyttyy:
•    jos emme enää tarvitse henkilötietojasi niihin tarkoituksiin, joita varten olemme ne keränneet tai joita varten käsittelimme niitä muutoin
•    jos olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai meidän tulee poistaa henkilötiedot meihin sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi
•    peruutat käsittelyyn antamasi suostumuksen, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta
•    henkilötiedot on kerätty tietoyhteiskunnan palveluiden tarjoamiseksi lapselta
•    vastustat henkilökohtaisiin syihin vedoten käsittelyä, joka on tarpeen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jolloin emme enää saa käsitellä henkilötietoja, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Mikäli olemme julkistaneet henkilötietosi ja meillä on velvollisuus poistaa tietosi, on meidän käytettävissä oleva teknologia ja toteuttamiskustannukset huomioon ottaen toteutettava kohtuulliset toimenpiteet, ilmoitettava henkilötietoja käsitteleville rekisterinpitäjille, että olet pyytänyt poistamaan näihin henkilötietoihisi liittyvät linkit tai näiden henkilötietojen jäljennökset tai kopiot.

7.5 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Rajoitamme käsittelyä pyynnöstäsi, mikäli kyse on lainsäädännössä määritetyistä tilanteista, sinulla on oikeus edellyttää meiltä käsittelyn rajaamista, jos jokin seuraavista edellytyksistä täyttyy:
•    kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa henkilötietojen paikkansapitävyyden;
•    käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojen poistamista ja vaadit sen sijaan niiden käytön rajoittamista
•    emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
•    olet vastustanut henkilökohtaisiin syihin vedoten henkilötietojen käsittelyä, joka on tarpeen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi ja odotamme sen todentamista, syrjäyttävätkö meidän oikeutetut perusteet sinun perusteesi.

Kun henkilötietojesi käsittelyä on rajoitettu, niitä voidaan säilyttämistä lukuun ottamatta käsitellä ainoastaan suostumuksellasi taikka oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai tärkeää unionin tai jäsenvaltion yleistä etua koskevista syistä.

7.6 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat henkilötiedot, jotka olet itse toimittanut meille, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sellaisen sopimuksen täytäntöönpanoon, jossa olet itse osallisena ja käsittely suoritetaan automaattisesti.

Hyödyntäessäsi oikeuttasi siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, voimme siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli tämä on teknisesti mahdollista.

7.7 Oikeus peruuttaa antamasi suostumus

Mikäli henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, niin sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

8. Yhteystiedot henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa

8.1 Yhteyshenkilösi kysymyksissä, jotka liittyvät urasivuihimme tai oikeuksiisi rekisteröitynä

Jos sinulla on kysyttävää urasivuistamme tai haluat käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi.

8.2  Yhteyshenkilösi tietosuojaan liittyvissä asioissa

Tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Lidl Suomen tietosuojavastaavaan:
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö / Tietosuojavastaava
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 Espoo
puh. 09 234561
tietosuoja@lidl.fi

8.3 Valitus valvontaviranomaiselle

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan kanssasi. Sinulla on kuitenkin oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi. Suomessa toimivaltainen tietosuojan valvontaviranomainen on tietosuojavaltuutettu.

9. Rekisterinpitäjä

Verkkosivuston (tyopaikat.lidl.fi) rekisterinpitäjä on Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö.
Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö
Niittymäentie 7 / PL 500
02200 Espoo
puh. 09 234561