Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Tietosuojaseloste

Tietosuoja Lidlissä

(Versio 12.0; päiväys 1.3.2024)

Tietosuoja urasivustollamme,  rekrytointiportaalissamme sekä hakemuksesi käsittelyssä

Kiitos kiinnostuksestasi Lidlin tietosuojakäytänteitä kohtaan. Haluamme tarjota sinulle turvallisen kokemuksen vieraillessasi verkkoportaaleissamme sekä hakieassasi uramahdollisuuksia Lidlissä (urasivusto  ja rekrytointiporaali). Henkilötietojesi suojaaminen on yksi tapa tarjota laadukasta asiakaspalvelua.

1  Tietojen käsittely urasivustolla (www.tyopaikat.lidl.fi)

Seuraavassa tietosuojaselosteessa kerromme sinulle mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietojasi käsitellään, kun vierailet urasivustollamme. Henkilötietoja ovat kaikki suoraan tai epäsuorasti sinuun yhdistettävät tiedot. Henkilötietojen käsittelyämme ohjaa erityisesti yleinen tietosuoja-asetus, mutta myös muu voimassaoleva lainsäädäntö, kuten laki sähköisen viestinnän palveluista.

2  Tietojen käsittely rekrytointiportaalissa (hakijaprofiilin luominen)

Seuraavissa osioissa kerromme, mitä tietoja käsittelemme, kun vierailet rekrytointiportaalissa ja rekisteröidyt / luot hakijaprofiilin tai haet avointa työpaikkaamme. On useita tapoja ottaa ensimmäinen askel kohti Lidl-uraa:

• Voit rekisteröityä rekrytointiportaaliin ja luoda hakijaprofiilin antamalla tietoja itsestäsi ja lataamalla hakemusasiakirjoja, jotka toimivat kaikkien tulevien hakemustesi perustana.

• Voit käyttää EasyApply-vaihtoehtoa hakemuksen jättämiseksi – tämä on nopein tapa hakea avointa työpaikkaa. Tällöin hakijaprofiilisi luodaan automaattisesti puolestasi.

• Voit rekisteröityä talent pooliimme tiedonkeruulomakkeen avulla. Hakijaprofiili luodaan automaattisesti puolestasi.

3  Tietojesi käsittely hakiessasi meille töihin

Seuraavassa osiossa kerromme, mitä tietoja käsittelemme, kun haet jotain tiettyä työtehtävää meiltä.

4   Oikeutesi rekisteröitynä