Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Palkittu työpaikka

Myyjä

Lidl on palkittu työpaikka Suomessa

Meidät on palkittu työpaikkana, ja palkintokaapistamme löytyvät Suomen aktiivisin työpaikka- ja Top Employer -sertifikaatit. Me uskomme, että satsaamalla lidliläisten aktiivisuuteen ja myös palautumiseen luomme hyvinvointia. Teemme yhdessä entistä parempaa työpaikkaa!

Top Employer Suomi 2024

Hyvä, parempi, Top Employer

Meille on myönnetty jo kuusi kertaa arvostettu Top Employer -sertifikaatti. Se on merkki siitä, että olemme erinomainen työpaikka Suomessa. Top Employers -instituutin tekemän perusteellisen auditoinnin avulla olemme voineet myös kehittyä työpaikkana. Sillä niin hyvä työpaikka tekee: kehittyy koko ajan paremmaksi.

Jakelukeskuksen työntekijät hymyilevät iloisesti

Palkittu työpaikka yllättää iloisesti

Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti

Liikumme ja palaudumme töissä ja vapaalla

Tuemme lidliläisten liikkumista, aktiivisuutta ja palautumista niin töissä kuin vapaa-ajalla. Suomen Olympiakomitea onkin myöntänyt meille Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. Meillä on esimerkiksi ympäri Suomen noin 140 Liikuttajaa, jotka kannustavat lidliläisiä aktiivisuuteen. Jokaiselle lidliläiselle ropsahtaa myös ePassiin rahaa liikuntaan, hyvinvointiin ja virkistäytymiseen.

Onko Lidl se työpaikka, jota olet koko ajan etsinyt?

Mekin olemme etsineet sinua! Meillä voit rakentaa omannäköistä urapolkuasi esimerkiksi myymälässä, jakelukeskuksessa tai pääkonttorillamme. Haluatko kurkata, millaisia työpaikkoja meillä on nyt avoinna?

Katso työpaikat ja hae töihin!