Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu Kirjaudu Kirjanmerkki
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Myyjä työskentelee kylmäaltaalla

Tutustu työelämään ja tienaa

Kesäharjoittelu 2021 Lidlissä

Tutustu ensi kesänä työelämään Lidlissä! Kahden viikon palkallisen kesäharjoittelun aikana saat ensikosketuksen kaupan alaan ja samalla tienaat. Myymälässämme pääset kokeilemaan asiakaspalvelua, myymälän siistimistä ja tuotteiden hyllyttämistä yhdessä tiimin kanssa. Harjoittelu on suunnattu 14–17 -vuotiaille, joilla ei ole vielä aikaisempaa työkokemusta kaupan alalta.

Tutustu työelämään ja tienaa on Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliiton tukema kesäharjoitteluohjelma. Kesäharjoittelun tavoitteena on tukea nuorten mahdollisuuksia tutustua työelämään.

Koronatilanne mietityttää juuri nyt monia. Me Lidlissä suhtaudumme koronavirukseen vakavasti ja teemme kaikkemme tartuntojen minimoimiseksi. Pidämme nyt erityisen hyvää huolta lidliläisistä: tarjolla on käsidesiä, olemme asentaneet suojapleksit kassoillemme, ohjeistamme käyttämään suojakäsineitä ja myymälöiden puhtaudesta huolehditaan tarkasti. Lidliläiset eivät tule sairaana töihin.

Keväällä voit hakea meille kesäharjoitteluun

Haku Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun käynnistyy jälleen keväällä. Hae parhaaseen porukkaan kesäharjoitteluun!

Avoimet työpaikat
Verkauf-Ananas-16zu9

Meidän Lidl

Faktat pöytään

Myyjä työskentelee paistopisteellä

14–17-vuotiaille

kesäharjoittelu kaupan alalla

2 viikkoa

tutustumassa työelämään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

375 euron

kokonaispalkkio harjoittelusta

Meillä on hauskaa

ja paiskimme töitä tiiminä

Myyjät ja hevilava

Tule töihin kahdeksi viikoksi

Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Päivittäinen työaika on kuusi tuntia. Harjoitteluun ei kuulu ilta- tai viikonlopputöitä. Vuonna 2021 harjoittelu sijoittuu 1. kesäkuuta – 31. elokuuta väliselle ajalle.

Esimies opastaa myyjää kassalla

Me pidämme huolta

Olemme reilu työpaikka ja sitoudumme Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin. Meille on tärkeää tarjota nuorille kokemus mielekkäästä työstä ja työnhausta sekä perehdyttää huolella tehtäviin. Arvostamme kaikkia työntekijöitämme. Meillä töissä saat olla oma itsesi. Maksamme kohtuullista palkkaa ja harjoittelusta saa työtodistuksen.