Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Asiantuntijat

Nainen hymyilee Lidl-viitta harteillaan

Lidl House on yli 300 osaajan työpaikka

Lidl House on pääkonttorimme Espoon Niittykummussa, jossa työskentelee yli 300 eri alojen asiantuntijaa yli 200 eri tehtävässä.

Asiantuntijamme tukevat myymälöitämme ja jakelukeskuksiamme siinä, että tuotteet virtaavat sujuvasti jakelukeskuksista myymälöihin ja myymälöissämme asiakkaat tulevat onnellisiksi. Lisäksi heidän kädenjälkensä näkyy esimerkiksi asiakkaillemme myytävissä tuotteissa, vastuullisuudessa, markkinoinnissa, digitaalisissa ratkaisuissa ja kiinteistöjemme energiaratkaisuissa.

Lidl House on moderni monitilatoimisto, jossa voi tehdä töitä viihtyisässä ympäristössä ja valita oman työpisteensä. Hyvinvointia työpäiviin tuovat myös löylyt saunassa ja hikoilu kuntosalilla.

Oona_Kelt_1_1
Leena_Reetta2_kelt_1_1

Tule asiantuntijaksi jakelukeskukseemme

Tarvitsemme asiantuntijoiden osaamista myös jakelukeskuksissamme, jotka sijaitsevat Järvenpäässä, Janakkalassa ja Laukaassa. Katso jakelukeskusten avoimet työpaikat.

Tule asiantuntijaksi Lidl Houseen

Lidl House on yli 300 asiantuntijamme työpaikka. Se sijaitsee Espoon Niittykummussa, jonne pääset näppärästi metrolla tai hurautat autolla pääkonttorimme pihaan. Katso Lidl Housen avoimet työpaikat.

Voisitko sinä olla lidliläinen ja Lidl House tuleva työpaikkasi?

Kehitys

Tee työtä, joka vastaa osaamistasi ja innostaa

Koska Lidl Housessa on laaja kattaus eri alojen osaajia, tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä kaikille. Mikä parasta, meillä voit aidosti kasvaa osaajana. Autamme kehittämään osaamistasi ja luomaan omannäköistä urapolkuasi.
Virkistäytyminen

Haasta kaupan alaa ja tee töitä vastuunsa kantavassa yrityksessä

Meillä pääset kehittämään rohkeasti kaupan alaa, sillä emme epäile tehdä asioita uudella tavalla tai yllättää. Se pitää meidät hereillä ja inspiroi huomennakin. Samaan aikaan kannamme vastuumme ihmisistämme ja ympäröivästä maailmasta.
Money Bill

Arvostamme osaamistasi ja pidämme huolta

Arvostamme osaamistasi ja siksi maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Pidämme huolta myös hyvinvoinnistasi tarjoamalla mahdollisuuksia liikkua ja virkistyä sekä työpaikalla että sen ulkopuolella. Valmentavat esimiehemme välittävät työstäsi ja hyvinvoinnistasi.

”Meillä on aidosti mahdollisuuksia päästä moneen mukaan.”

”Meillä on IT:ssä hyvä porukka kasassa ja töitä tehdään yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi. Myös etenemismahdollisuuksia löytyy ja ihmiset liikkuvat erilaisiin tehtäviin."

Juha, Head of IT Infrastructure Management

Juha_16_9

Sadat eri alojen asiantuntijamme tekevät tärkeää työtä

Reetta_Ossi_action_2_1

Teemme asiakkaistamme onnellisia

Asiantuntijamme tekevät töitä sen eteen, että asiakkaamme ovat onnellisia. He esimerkiksi etsivät meille parhaat liikepaikat, rakentavat viihtyisiä myymälöitä, ostavat tuotteita myytäväksi myymälöihin sekä varmistavat näiden tuotteiden laadukkuuden. Logistiikan osaajamme ovat apuna siinä, että myytävät tavarat virtaavat jouhevasti jakelukeskuksistamme myymälöihin.

Joona_työskentelee_2_1

Palvelemme ilolla myös toisiamme

Pääkonttorin ja jakelukeskusten asiantuntijamme ovat työkavereidensa apuna varmistamalla jouhevan arjen. HR-osaajamme pitävät esimerkiksi huolta lidliläisten osaamisesta ja hyvinvoinnista. Talouden ammattilaisemme varmistavat, että käytämme rahaa viisaasti ja lakiosastollamme huolehditaan yhteiskuntamme pelisääntöjen noudattamisesta. IT-tiimi tekee arjestamme ketterämpää ja ylläpitää erilaisia digitaalisia ratkaisuja.

Andrei_Stella_action_2_1

Kerromme työstämme eteenpäin ja kannamme vastuuta

Asiantuntijamme tekevät maailmanluokan markkinointia sekä kertovat eteenpäin tekemästämme työstä ja meistä yrityksenä niin talomme sisällä kuin sen ulkopuolella. Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäröivästä yhteiskunnasta, ja tässä työssä meitä auttavat vastuullisuuden asiantuntijamme. He luovat tekoja, jotka vievät meitä kohti parempaa huomista.

Team Lidl

Faktat pöytään

Joona IT:stä nauraa

Yli 300 asiantuntijaa

lähes 30 eri osastolla

70 % asiantuntijoista

on edennyt urallaan

Mies hymyilee kädet ristissä

Leppoisassa Lidl Housessa

on 2 saunaa ja 1 kuntosali

Hurauta länsimetrolla

Lidl Houseen Niittykumpuun

”Meillä on talon sisällä hyvä henki ja avoin fiilis.”

”Työssäni parasta ovat vaihtelevat työtehtävät, mukava tiimi sekä mahdollisuus tehdä hommia myös itsenäisesti. Iso ja kansainvälinen talo tarjoaa mahdollisuuksia moneen.”

Annukka, pääkirjanpitäjä

Annukka_16_9

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Kolikot

Millaista palkkaa Lidl maksaa?

Maksamme lidliläisille kilpailukykyistä palkkaa. Palkkatasa-arvo on meille tärkeä asia ja siksi olemme luoneet eri tehtäviin palkkaportaat, jonka mukaan maksamme palkkaa. Näin pidämme huolen siitä, että maksamme reilun korvauksen tehdystä työstä.
Kehitys

Saanko kiinnostavan työn ja uran Lidlissä?

Aivan varmasti saat! Lidl Housessa on lähes 30 eri osastoa aina hankinnasta IT-osastoon ja laadunvalvonnasta kiinteistöosastoon. Meillä voit tehdä osaamistasi vastaavaa työtä ja kehittää itseäsi osaajana. Työuramme vievät myös kansainvälisille poluille.
Tiimi

Millainen fiilis on Lidl Housessa?

Olemme suomalaisten ruokakauppa, ja Lidl House on työntekijöidemme näköinen ja tuntuinen työpaikka. Meillä ei pönötetä vaan tehdään töitä rennossa, rohkeassa ja kansainvälisessä työilmapiirissä, jossa syntyy ideoita, tuloksia ja menestystarinoita.
 
Olemme palkittu työpaikka