Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Lidl trainee

myymäläpäälliköt

Kehity kaupan alan huippuosaajaksi

Lidl trainee -ohjelmamme on kaupan alan asiantuntija- ja esimiestehtävistä kiinnostuneille tulevaisuuden ammattilaisille suunnattu ohjelma, joka nappaa mukaansa päivittäistavarakaupan monipuoliseen maailmaan. Kattavasti kaupan alan toimintaan pureutuva ohjelma tarjoaa uusien oppien lisäksi vakituisen työpaikan ja asiantuntijatason palkan heti kättelyssä.
 

Tällainen on Lidl trainee -ohjelmamme

Ohjelman tavoitteena on perehtyä kokonaisvaltaisesti operatiivisen liiketoimintamme eri osastojen prosesseihin ja toimintaan. Noin kahden vuoden mittaisen ohjelman aikana tutustut tavoitepositiostasi riippuen myymälöidemme ja jakelukeskuksemme logistiikan eri osastojen arkeen kuin myös tukitoimintojen (esim. tavaranhallinnan) tehtäväkenttään. Jokainen jakso sisältää kattavan perehdytyksen kyseiseen tehtävään sekä itsenäisen työskentelyn vaiheen.

 

Klikkaa ostoskoriin paikka trainee-ohjelmassa

Haluatko sinäkin kasvaa pikavauhtia kaupan alan osaajaksi? Juuri nyt etsimme myymäläpäällikön tehtävään kasvavaa traineeta!

Hae nyt

Näin matkasi etenee Lidl trainee -ohjelmassa

Varastotyöntekijät käyvät keräilylistaa läpi

Noin kahden vuoden mittainen Lidl trainee -ohjelma koostuu kolmesta kokonaisuudesta: logistiikka, myynti ja jakelukeskuksen tukitoiminnot. Trainee-jakson sisältöä räätälöidään sen mukaan, mihin tehtävään ohjelmalla tähdätään. Myymäläharjoittelussa saat kattavan perehdytyksen myymälätyöskentelyyn sekä myymälätyöntekijöiden eri rooleihin aina myyjästä vuoropäällikön ja apulaismyymäläpäällikön tehtävien kautta myymäläpäällikön työnkuvaan. Jakelukeskusharjoittelussa puolestaan tutustut logistiikkamme arkeen sen eri osastoilla sekä tukitoimintojemme asiantuntijoiden työhön.

Esihenkilö myymälässä

Käytännön harjoittelun lisäksi pääset näyttämään kykysi toimia itsenäisesti esihenkilön roolissa. Matkallasi sinua tukevat aikaisemmat traineemme, ammattitaitoiset esihenkilömme sekä jakelukeskuksen osaamisen kehittämisen tiimi. Ohjelman loppupuolella suuntaudut joko asiantuntija- tai esihenkilötehtäviin ohjelman tavoitteen mukaisesti. 

Myymälätiimi

Koska ohjelma voi käsittää tutustumista toimintaamme useilla eri paikkakunnilla, tuemme sinua myös asumiseen ja liikkumiseen liittyvissä asioissa. Tässäpä siis oiva tilaisuus oppia myös erilaisissa toimintaympäristöissä ja tiimeissä työskentelystä.

"Lidl trainee -ohjelman juonen kaari on selkeä."

"Ohjelmassa siirrytään loogisesti tehtävästä toiseen. Olen nähnyt miten eri asiat linkittyvät toisiinsa, jotta kokonaisuus pelaa ja ymmärrän, miten eri osastot työskentelevät yhteistyössä.”

Dan, Lidl trainee -ohjelman suorittanut ryhmäpäällikkö

Lidl trainee Dan