Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Osto-trainee

Senior assistentti

Kasva tähtiostajaksi, joka valitsee tuotteet suomalaisten ostoskoreihin

Valmistuitko korkeakoulusta ja palat halusta kehittyä oston ja valikoiman huippuammattilaiseksi päivittäistavarakaupan alalla? Kiinnostavatko kaupan alan trendit? Taipuuko sinulta myös saksan kieli?

Osto-trainee-ohjelmamme on upea mahdollisuus päästä tutustumaan Lidliin ja kaupallisiin toimintoihimme sekä edetä haastavaan ja itsenäiseen tehtävään kaupallisella osastollamme. Tarjoamme kattavan koulutuksen laadukkaan ostamisen saloihin sekä asiantuntijapalkan ja toistaiseksi voimassaolevan työsopimuksen.

Tällainen on Osto-trainee-ohjelmamme

Monipuolisen Osto-trainee-ohjelman aikana perehdyt kokonaisvaltaisesti ostajan työhön ja työskentelet yhdessä kokeneiden ostajiemme kanssa esimerkiksi ostokäyttäytymisen ja trendien analysoinnin, valikoiman hallinnan ja kehittämisen, hinnoittelun ja tuoteneuvottelujen parissa. Lisäksi pääset tutustumaan kampanjasuunnitteluun, laadunvarmistukseen sekä mainonnan ja markkinoinnin toteututukseen.

Näin etenee matkasi tähtiostajaksi

Ohjelma alkaa laaja-alaisella tutustumisella kaupallisen osaston toimintaan sekä eri yksiköihin. Sitä seuraa syventävä jakso, jossa perehdyt kokeneen ostajan tai valikoimapäällikön koulutuksessa kattavasti eri tuotekategorioihin. Aidosti kansainvälinen työyhteisön kautta pääset kiinni kotimaisten tuotteiden lisäksi myös kansainvälisen oston kuumimpiin trendeihin.

Osto-trainee-ohjelma räätälöidään sinulle sopivaksi. Ohjelma kestää noin vuoden, jonka jälkeen jatkat itsenäistä työskentelyä pääkonttorimme kaupallisella osastolla ostotoiminnan parissa. Saat ohjelman alusta alkaen vakituisen työpaikan ja asiantuntijapalkan. Voit siis turvallisin mielin keskittyä kehittymiseesi kaupan alan huippuosaajaksi, sillä me haluamme pitää sinusta kiinni.

Klikkaa ostoskoriin ura ostajana!

Haemme tulevaisuuden tähtiostajia vuosittain pääkonttorillemme, joten suosittelemme seurailemaan säännöllisesti urasivujamme.

Katso muut avoimet työpaikat

Osto-trainee

Faktat pöytään

Meeri sin 1-1

Vakituinen työpaikka

ja asiantuntijapalkka

Aitiopaikka

kansainvälisiin ruokatrendeihin

Lidliläiset työskentelevät tabletilla.

Ostohousut jalkaan

Opi alasi parhailta

Valitse tuotteet

suomalaisten ostoskoreihin

”Työyhteisö on meillä aidosti kansainvälinen.”

"Työnkuvani on laaja-alainen ja jokainen päivä on erilainen. Valikoiman kehittäminen on konkreettista tuotekehitystä, mikä on minulle tämän työn suola."

Vilma, valikoimapäällikkö

Nainen istuu toimiston sohvalla.