Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Vastavalmistuneet

Assistentti

Pikavauhtia kaupan alan ammattilaiseksi

Oletko vastavalmistunut ja haluat urallesi lähtölaukauksen yrityksessä, jossa voit vaikuttaa jokaisen suomalaisen arkeen sekä kehittää itseäsi ja kaupan alaa? Olemme alan iloisin ja inspiroivin työpaikka, joka tarjoaa tuoreille osaajille runsaasti mahdollisuuksia.

Trainee-ohjelmamme ovat nopeatempoisia polkuja kaupan alan ammattilaiseksi ja kerryttävät samalla kansainvälistä kokemusta. Etsimme tulevaisuuden osaajia International trainee- ja Purchasing trainee -ohjelmiimme useita kertoja vuodessa. Toisinaan tarjoamme myös muita trainee-mahdollisuuksia kotimaassa.

Tutustu tarkemmin trainee-ohjelmiimme

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Kolikot

Millaista palkkaa Lidl maksaa traineelle?

Tämä onkin hyvä kysymys: maksamme traineelle asiantuntijatason palkkaa trainee-ohjelman alusta alkaen. Traineet saavat myös samat henkilöstöedut kuin muut lidliläiset.
Sopimus

Mitä tapahtuu trainee-ohjelman päättyessä?

Voit jäädä meille töihin, sillä jokainen trainee työllistyy meille ohjelman jälkeen asiantuntijatehtäviin. Työsuhde on siis alusta asti toistaiseksi voimassa oleva.
Kehitys

Miksi kannattaa valita nimenomaan trainee-ohjelma?

Trainee-ohjelman aikana kerrytät arvokasta kaupan alan työkokemusta ja saat avaimet uralla etenemiseen. Ohjelman myötä tutustut työkavereihin sekä kotimaassa että kansainvälisesti.
 
Olemme palkittu työpaikka