Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu

International trainee

Toimihenkilö hymyilee iloisesti tauolla

Kasva kansainvälisen kaupan huippuosaajaksi

Valmistuitko korkeakoulusta ja janoat uusia mahdollisuuksia kerryttää arvokasta kansainvälistä työkokemusta? Sytytkö kaupan nopeatempoisesta arjesta?

International trainee -ohjelmamme tekee alan noviiseista kivenkovia kansainvälisen kaupan mestareita. Tarjoamme trainee-osaajillemme pikakurssin alan huipuiksi asiantuntijapalkalla ja toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksella.

Tällainen on International trainee -ohjelmamme

  • Lidlin 18 kuukautta kestävä International trainee -ohjelma on ainutlaatuinen tilaisuus saada työkokemusta osana vastuullista yritystä. Ohjelma antaa lisäksi unohtumattomia hetkiä ulkomailla sekä laajan kansainvälisen kollegaverkoston tuen ja tsempin.
  • Valitsemalla omaa mielenkiintoasi ja kykyjäsi vastaavan suuntautumisalan ohjelma muotoutuu juuri sinulle sopivaksi. Valitsemasi osaston lisäksi pääset tutustumaan myös muihin pääkonttorimme osastoihin sekä myymälöidemme ja jakelukeskustemme toimintaan.
  • Kirsikkana kakun päällä ohjelmaan kuuluu kuuden kuukauden jakso Saksassa. Silloin pääset uppoutumaan kansainvälisen pääkonttorimme päivittäiseen arkeen ja hiomaan saksan kielen taitojasi entistä timanttisemmiksi kielikurssilla trainee-tiimikavereidesi kanssa.
  • Saat ohjelman alusta alkaen vakituisen työpaikan ja asiantuntijapalkan. Voit siis turvallisin mielin keskittyä kehittymiseesi kaupan alan huippuosaajaksi, sillä me haluamme pitää sinusta kiinni.

Miten saan matkalipun International trainee -ohjelmaan?

Haemme uusia tulevia työkavereita ja kaupan alan supertähtiä International trainee -ohjelmaan vuosittain tammikuussa. Ohjelma alkaa 1. huhtikuuta.

Tutustu odotellessa muihin tehtäviin

Näin etenee matkasi kaupan alan huipulle

Lidl House

Matkasi alkaa pääkonttoriltamme

Puolentoista vuoden ohjelma starttaa Suomen Lidl Housessa, jossa pääset jyvälle oman osastosi ja pääkonttorimme toiminnasta ensimmäisten viikkojen aikana.

Ryhmäpäälliköt juttelevat nauraen potkulaudoilla

Tutustu myynnin ja logistiikan arkeen

Matkasi jatkuu kohti myymälöitämme, joissa työskentelet myyjänä, vuoropäällikkönä, apulaismyymäläpäällikkönä ja lopuksi myymäläpäällikkönä. Pääset myös kokeilemaan arkea aluepäällikkönä, joka on myymälätiimin tuki ja turva. Seuraavaksi suuntaat jakelukeskukseemme, jossa työskentelet esimerkiksi varastotyöntekijänä ja esimiehenä.

Asiantuntijat työskentelemässä

Tie vie Espoosta Etelä-Saksaan

Tutustumisjakson jälkeen harppaat asiantuntijatehtäviin niin jakelukeskukseen kuin pääkonttorillemme muutamaksi kuukaudeksi. Tämän jälkeen lennähdät Saksaan, jossa sinua odottavat kolmen kuukauden mittainen kielikurssi ja asiantuntijatehtävät Saksan pääkonttorilla. Saksassa vietetyn puolen vuoden jälkeen palaat asiantuntijatehtäviin Lidl Houseen Espooseen.

International trainee

Faktat pöytään

Asiantuntija istuu ja hymyilee

Vakituinen työpaikka

ja asiantuntijapalkka

18 kuukaudessa

kaupan huippuosaajaksi

Työntekijät juttelevat iloisesti

Puoli vuotta Saksassa

kansainvälisessä porukassa

Mentori sparraajana

ja tukena koko Lidl-verkosto

”Meillä halutaan kehittää ihmisten osaamista.”

“Trainee-ohjelma kartutti tietenkin kielitaitoa, mutta lisäksi se kasvatti paljon sekä työntekijänä että ihmisenä. Koen tämän yhdistelmän olleen yksi parhaimmista asioista Lidlissä.”

Niklas, Digital Team Leader

Mies seisoo hymyillen toimistossa.