Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Lidl työpaikkana

VP kelt 16-9

Lidlille tärkeimpiä ovat ihmiset, rohkeus ja vastuu

Haluamme olla kaupan alan iloisin työpaikka, joka toimii maailmassa rohkeasti ja kantaa vastuuta ihmisistä ja yhteiskunnasta.

Me olemme työpaikka yli 5 600 lidliläiselle ympäri Suomen. He työskentelevät yli 200 myymälässämme, kolmessa jakelukeskuksessamme ja pääkonttorillamme. Tarjoamme jokaiselle lidliläiselle mahdollisuuden kehittyä ja rakentaa omaa polkuaan.

Lue, millainen työpaikka haluamme olla.

Voisitko sinä olla lidliläinen ja me tuleva työpaikkasi?

Sitoutuminen
Ihmiset

Työntekijät ovat Lidlin sydän

Tiedämme, että alan onnellisimmat työntekijät takaavat myös onnellisimmat asiakkaat. Siksi panostamme lidliläisten hyvinvointiin ja osaamiseen. Meillä pääset varmasti tekemään monipuolisia hommia sekä rakentamaan omannäköistä urapolkua.
Virkistäytyminen
Rohkeus

Olemme rohkeita ja inspiroimme

Innostumme herkästi ja rohkaisemme toisiamme inspiroimaan niin työkavereita kuin asiakkaita. Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa työhömme, kaupan alaan, tulevaisuutemme ja sitä kautta koko maailmaan.
Arvot
Vastuu

Kannamme vastuuta

Olemme vastuullisia ja teemme rohkeita avauksia, olipa kyse kaupan alasta, ilmastosta, työhyvinvoinnista tai muista meille tärkeistä arvoista. Kannamme tätä vastuuta yhdessä: jokainen meistä tekee parhaansa ja pitää huolta sekä työkavereista että asiakkaista.

Tutustu lidliläisiin

Suuri talomme tarjoaa kymmeniä erilaisia urapolkuja. Meillä on lidliläisiä töissä yli 200 eri tehtävässä ja moni on edennyt urallaan talon sisällä kokemuksen karttuessa.

Lidliläisten uratarinoita

Team Lidl

Faktat pöytään

Myyjät poseeraavat kameralle

Yli 5 600 lidliläistä

250 erilaista työtä ympäri Suomen

Onnelliset lidliläiset

76 % viihtyy työssään

Esimies jakaa päivän tehtävät varastotyöntekijöille

Yli 200 myymälää

3 jakelukeskusta

Pääkonttori Espoossa

Yli 300 osaajaa Lidl Housessa

”Lidl on hyvä paikka olla töissä."

"Vuosien aikana olen saanut opiskella ja kehittää itseäni töiden ohessa. Olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä ja siinä samalla etenemään urallani.”

Heikki, logistiikan ryhmäpäällikkö

Heikki kelt 16-9

Näin pidämme lidliläisistä huolta

Kolikot
Reilua palkkaa

Lidliläinen saa enemmän tuntipalkkaa

Myyjille maksamme Lidl-lisää eli 1,5–10 % korkeamman tuntipalkan kuin TES määrittää. Varastotyöntekijät saavat TESin päälle 11–18 % korkeamman tuntipalkan. He voivat tienata myös suoritepalkkiota. Kokemus ja paikkakunta vaikuttavat lisien määrään.
Käsipaino
ePassi

Rahaa liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkoihin

Jokainen lidliläinen saa ePassi-henkilöstöedun, johon kilahtaa säännöllisesti rahaa liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkoihin. Näin voit itse päättää, miten haluat piristää ja helpottaa arkeasi.
Kehitys
Koulutusta ja hyvinvointia

Pidämme huolta sinusta

Satsaamme vuosittain yli kaksi miljoonaa euroa lidliläisten kouluttamiseen. Pidämme huolta, että osaamisesi kasvaa ja työkokemuksesi meillä antaa eväät urallesi. Tuemme hyvinvointiasi kattavalla työterveyshuollolla ja kannustamme liikkumaan niin töissä kuin arjessa.
icon people equal
Monimuotoinen työpaikka

Tule sellaisena kuin olet

Vahvuutemme on, että meillä jokainen voi olla töissä oma itsensä. Olemme kansainvälinen yritys, joten kansainvälisyys on osa DNA:tamme. Lidliläiset edustavatkin Suomessa yli 50 eri kansallisuutta. Vaalimme tasa-arvoa esimerkiksi maksamalla samasta työstä saman palkan.
Sitoutuminen
Tukena arjessa

Kun lidliläisen elämässä tapahtuu

Olemme tukena, kun lidliläisen elämässä tapahtuu. Jokainen tuore vanhempi saa meiltä esimerkiksi perhepakkauksen. Joustoa elämään tuovat myös asiantuntijoidemme etätyömahdollisuudet. Pääkonttorilaisille tarjoamme hoitopalvelun lapsen sairastuessa.

Olemme tasa-arvoinen ja turvallinen työpaikka

Suurena ruokakauppana tunnemme vastuumme lidliläisiä, asiakkaita, liikekumppaneita ja koko yhteiskuntaa kohtaan. Sitoudumme Lidlillä reiluun ja avoimeen toimintaan, joka perustuu luottamukseen. Emme hyväksy syrjintää.

Lue lisää
Jonna kelt 16-9

Kansainvälisiä urapolkuja suomalaisessa työpaikassa

Olemme suomalaisten ruokakauppa ja suomalaisten työntekijöidemme näköinen ja tuntuinen työpaikka. Yrityksemme kotipesä on Etelä-Saksassa Neckarsulm-nimisessä pikkukaupungissa. Teemme yhteistyötä niin saksalaisen kollegoidemme kuin muiden Lidl-maiden kanssa eli saamme paljon tukea työmme tekemiseen myös maailmalta. Jos halajat ulkomaille töihin, sekin on mahdollista. Urapolkumme vievät yli 30 maahan.

 

Työ Lidlissä — näin toimimme arjessa

“Lidl on yritys, joka uskaltaa ottaa kantaa ja vaikuttaa.”

”On inspiroivaa tehdä töitä hyvällä draivilla ja kokeilla rohkeasti uusia asioita. Olen ylpeä tekemästämme työstä sekä siitä, miten vaikutamme koko yhteiskuntaan ja välitämme toisistamme.”

Wilma, HR-asiantuntija

HR-assistentti Wilma

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!
Lidl on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa sitoudumme vastuullisen työnantajuuden kuuteen periaatteeseen. Nämä periaatteet ovat 1) syrjimättömyys, 2) työelämän tasapaino ja hyvinvointi, 3) esihenkilötyöhön panostaminen, 4) työn merkitys ja työssä kehittyminen, 5) tehtävän vaatimuksen mukainen palkkaus ja 6) hyvä hakijakokemus.

Periaatteet ovat osa arkeamme, kun kannamme vastuuta siitä, että olemme hyvä työpaikka nykyisille ja tuleville lidliläisille. Edistämme esimerkiksi lidliläisten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kasvua ja kehittymistä arjessa, maksamme reilua palkkaa sekä olemme erilaisten ja samanarvoisten ihmisten työpaikka.

Pääkonttorin ulkokuva
Pääkonttori Lidl House

Vaihde: (09) 234561


Sähköposti: info@lidl.fi

Niittymäentie 7
02200 Espoo
Janakkalan jakelukeskus
Janakkalan jakelukeskus

Vaihde: (09) 234561Rastikankaantie 6
14200 Turenki
Järvenpään jakelukeskus
Järvenpään jakelukeskus

Vaihde: (09) 234561Riffikatu 4
04420 Järvenpää
Laukaan jakelukeskus
Laukaan jakelukeskus

Vaihde: (09) 234561Lentoemännäntie 6
41180 Jyväskylä
 
Olemme palkittu työpaikka