Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Myyjä nostaa salaattilaatikkoa hymyillen

Kesätyö

Tule kesätöihin kaupan alan mielenkiintoiseen maailmaan!

Kaupan ala on kiinnostava työpaikka ja työllämme on tärkeä merkitys. Katamme suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen.

Palkkaamme vuosittain satoja kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea myymälöihimme, kolmeen jakelukeskukseemme ja pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun. Vuoden 2022 kesätyöhakumme käynnistyy tammikuussa.

Lisäksi palkkaamme satoja nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun myymälöihimme ja jakelukeskuksiimme. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus.

 

Kesätyö Lidlissä kannattaa

Myyjät työskentelevät heviosastolla
Varastotyöntekijät potkulaudoilla
Myyjä paistopisteellä

Meillä on kiva tehdä töitä

Meillä parasta töissä on iloinen ilmapiiri ja mahdollisuus olla oma itsensä. Onnelliset työntekijämme tekevät myös asiakkaistamme onnellisia. Meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tasa-arvoisesta kohtelusta. 

Pidämme sinusta huolta

Olemme reilu työpaikka ja siksi mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta, kilpailukykyisen palkan ja yhdessä tekemisen meininkiä. Työkokemus Lidlissä avaa ovet mihin tahansa tulevaisuudessasi.  

Meiltä saat osaamista

Etsimme kesätöihin ahkeria joukkuepelaajia, joilla on aitoa innostusta sekä positiivinen asenne töitä ja asiakaspalvelua kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme jokaisen työntekijämme kattavasti.

Meidän Lidl

Faktat pöytään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

Jopa 1 000 kesätyötä

ympäri Suomen

Tule omana itsenäsi,

meiltä saat eväät työn tekemiseen

Verkauf-Basilikum-1zu1

Arvokasta työkokemusta,

joka avaa ovia tulevaisuudessa

Meillä on hauskaa

ja paiskimme töitä tiiminä

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Milloin kesätyöt alkavat?

Kesätöiden alkamisajankohta on neuvoteltavissa ja siitä sovitaan erikseen esimiehen kanssa. Tyypillisin aloitusajankohta on touko–kesäkuu. Kesätyöt jatkuvat yleensä elokuuhun asti.
Kolikot

Millaista palkkaa Lidl maksaa kesätyöntekijöille?

Maksamme myymälätyöntekijöillemme TESin mukaista palkkaa ja sen päälle 1,5–10 % Lidl-lisän, jonka suuruus määräytyy kokemusvuosien, tehtävän ja sijainnin mukaan. Varastotyöntekijämme saavat TESin päälle logistiikkalisää 11-18 % ja lisäksi he voivat tienata suoritepalkkiota. Pääkonttorin kesätyöntekijöillemme maksamme kuukausipalkkaa.

Tarvitsenko aikaisempaa työkokemusta?

Meillä kesätöissä et tarvitse aikaisempaa työkokemusta, sillä perehdytämme kaikki uudet työntekijämme kattavasti. Aiemmasta työkokemuksesta on toki hyötyä, erityisesti pääkonttorin asiantuntijatehtävissä.

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!
Apulaismyymäläpäällikkö tilaamassa
 
Olemme palkittu työpaikka