Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kesätyö

Kesätyö

Tule kesätöihin kaupan alan mielenkiintoiseen maailmaan!

Kaupan ala on kiinnostava työpaikka ja työllämme on tärkeä merkitys. Katamme suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen.

Palkkaamme vuosittain satoja kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea myymälöihimme, kolmeen jakelukeskukseemme ja pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun. Kesätyöhakumme käynnistyy vuosittain tammikuussa.

Lisäksi palkkaamme satoja nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun myymälöihimme ja jakelukeskuksiimme. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus.

 

Kesätyö
Kesätyö
Kesätyö

Myymälätyö

Myymälöissä ei aika käy pitkäksi! Kesätyöntekijämme tekevät kassatyötä, kuorman purkua sekä ylläpitävät myymälän siisteyttä.

Työ logistiikassa

Jakelukeskuksessa työskentelevänä varastotyöntekijänämme opit kesän aikana logistiikan salat ja tulet tosielämän Tetris-taituriksi keräillessäsi myymälöiden tuotetilauksia lavoille.

Kesä toimistolla

Haluaisitko työskennellä viestintäosastomme kesäreportterina, laadunvalvonta-assistenttina tai vaikkapa asiakasneuvojana? Toimistopuolen kesätyötehtävämme ovat oiva mahdollisuus tutustua kansainvälisen yrityksemme toimintoihin sekä kerätä oman alan työkokemusta.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Tutustu työelämään Lidlissä! Kahden viikon palkallinen kesäharjoittelu on suunnattu 14-17-vuotiaille nuorille. Harjoittelu tarjoaa ensikosketuksen kaupan alaan.

Lue lisää kesäharjoittelusta

Tarjolla erilaisia kesätöitä

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Hae meille kesäksi töihin

Avoimet työpaikat -sivultamme näet kaikki kesätyöpaikkamme. Hae haluamaasi tehtävää suoraan työpaikkailmoituksen Hae nyt -painikkeen kautta. Täytäthän hakulomakkeen jokaiseen kohtaan tarvittavat tiedot ja liitä mukaan ansioluettelo (CV). Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat meiltä automaattisen vahvistusviestin, joka vahvistaa, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi onnistuneesti.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi ja liitä mukaan kuvakaappaus tilanteesta. Näin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme

Kesätyöhakemuksen käsittelyprosessi

Rekrytoijamme käsittelevät kaikki vastaanottamamme kesätyöhakemukset. Vastaanotamme vuosittain tuhansia hakemuksia, joten olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa hakuprosessin etenemisestä. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakemuksensa jättäneille kesätyöhakijoille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Videohaastattelu

Osassa kesätyöhakujamme hyödynnämme hakemuksien esikarsinnassa videohaastattelua. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti sähköpostiasi. Videohaastattelussa vastaat ennaltanauhoitettuihin kysymyksiin omalla videovastauksellasi. Lähettämässämme kutsussa on ohjeet haastattelun tekemiseen. Teemme valinnat jatkohaastatteluun etenevistä hakijoista videohaastatteluiden perusteella.

Työhaastattelu kutsuu

Kutsuaksemme sinut työhaastatteluun, soitamme sinulle tai otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla. Lähetämme haastatteluun kutsutuille hakijoille vahvistusviestin, joka sisältää tärkeää tietoa sopimastamme haastattelusta. Mikäli et tule valituksi jatkohaastatteluun, saat siitä tiedon sähköpostitse.

Tutustutaan toisiimme haastattelussa

Järjestämme jatkohaastattelut helmikuun aikana. Haastattelussa pääset tapaamaan rekrytoivan esihenkilön, kertomaan itsestäsi lisää sekä kuulemaan tarjoamastamme kesätyöpaikasta. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan toisiimme paremmin!

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä haastattelun toteutumisesta, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme haastattelussa, milloin viimeistään kuulet meistä. Teemme jokaisen palkkaamamme kesätyöntekijän kanssa kirjallisen sopimuksen kesätyösuhteesta.

Vastuullinen kesäduuni

Lidl on vastuullinen kesäduuni

Meille on tärkeää olla reilu työpaikka ja olemmekin sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidämme huolta työnhakijoista, tarjoamme hyvän perehdytyksen ja monipuolista kesätyötä sekä meillä jokainen voi olla oma itsensä ja kaikki ovat samanarvoisia.

 
Olemme palkittu työpaikka