Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kesätyö

Myyjä

Oisitko mun työkaveri, sellainen, josta haaveilin?

Siitähän me täällä nimittäin haaveilemme, ihanista kesätyökavereista. Tällä kertaa jopa niin paljon, että laulaa luikautimme teille rakkauslaulun. Kuuntele yllä oleva Team Lidlin kesä(työ)biisi TYÖPAIKKAIHASTUS.

Kesätyöhaku 2024 on suurimmilta osilta päättynyt, mutta vielä on muutamia yksittäisiä paikkoja auki! Kurkkaa ne TÄÄLTÄ ja lähetä meille oma rakkauskirjeesi hakuajan päättymiseen mennessä.

Tutustu työelämään Lidlissä

14-17-vuotiaille nuorille suosittelemme kahden viikon palkallista kesäharjoittelua, joka tarjoaa ensikosketuksen kaupan alaan. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun on vuosittain käynnissä keväisin.

Lue lisää kesäharjoittelusta
Kesätyö keltainen
Kesätyö sininen
Kesätyö punainen

Myymälätyö

Myymälöissä ei aika käy pitkäksi! Vauhdikkaassa myymäläympäristössä asiakaspalvelutyö on ykkösprioriteettimme. Kesätyöntekijänä keskityt myymälässä kassatyöskentelyyn, mutta sen lisäksi pääset purkamaan jakelukeskuksestamme saapunutta tavarakuormaa hyllyihin ja ylläpidät myymälän siisteyttä.

Työ logistiikassa

Jakelukeskuksessa työskentelevänä varastotyöntekijänämme opit kesän aikana logistiikan salat ja tulet tosielämän Tetris-taituriksi keräillessäsi myymälöiden tuotetilauksia lavoille. Työlläsi on tärkeä merkitys, sillä keräämäsi tuotteet kuljetetaan myymälöihimme, jossa ne hyllytetään asiakkaittemme saataville.

Kesä toimistolla

Haluaisitko työskennellä viestintäosastomme kesäreportterina, taloushallinnon assistenttina tai vaikkapa asiakasneuvojana? Toimistopuolen kesätyötehtävämme ovat oiva mahdollisuus tutustua kansainvälisen yrityksemme toimintoihin sekä kerätä oman alan työkokemusta.

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!

Tarjolla erilaisia kesätöitä

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Hae meille kesäksi töihin

Avoimet työpaikat -sivultamme näet kaikki kesätyöpaikkamme. Hae haluamaasi tehtävää suoraan työpaikkailmoituksen Hae nyt -painikkeen kautta. Täytäthän hakulomakkeen jokaiseen kohtaan tarvittavat tiedot ja liitä mukaan ansioluettelo (CV). Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat meiltä automaattisen vahvistusviestin, joka vahvistaa, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi onnistuneesti.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi ja liitä mukaan kuvakaappaus tilanteesta. Näin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme

Kesätyöhakemuksen käsittelyprosessi

Rekrytoijamme käsittelevät kaikki vastaanottamamme kesätyöhakemukset. Vastaanotamme vuosittain tuhansia hakemuksia, joten olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa hakuprosessin etenemisestä. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakemuksensa jättäneille kesätyöhakijoille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Videohaastattelu

Osassa kesätyöhakujamme hyödynnämme hakemuksien esikarsinnassa videohaastattelua. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti sähköpostiasi. Videohaastattelussa vastaat ennaltanauhoitettuihin kysymyksiin omalla videovastauksellasi. Lähettämässämme kutsussa on ohjeet haastattelun tekemiseen. Teemme valinnat jatkohaastatteluun etenevistä hakijoista videohaastatteluiden perusteella.

Työhaastattelu kutsuu

Kutsuaksemme sinut työhaastatteluun, soitamme sinulle tai otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla. Lähetämme haastatteluun kutsutuille hakijoille vahvistusviestin, joka sisältää tärkeää tietoa sopimastamme haastattelusta. Mikäli et tule valituksi jatkohaastatteluun, saat siitä tiedon sähköpostitse.

Tutustutaan toisiimme haastattelussa

Järjestämme jatkohaastattelut helmikuun aikana. Haastattelussa pääset tapaamaan rekrytoivan esihenkilön, kertomaan itsestäsi lisää sekä kuulemaan tarjoamastamme kesätyöpaikasta. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan toisiimme paremmin!

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä haastattelun toteutumisesta, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme haastattelussa, milloin viimeistään kuulet meistä. Teemme jokaisen palkkaamamme kesätyöntekijän kanssa kirjallisen sopimuksen kesätyösuhteesta.

Vastuullinen kesäduuni

Lidl on vastuullinen kesäduuni

Meille on tärkeää olla reilu työpaikka ja olemmekin sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidämme huolta työnhakijoista, tarjoamme hyvän perehdytyksen ja monipuolista kesätyötä sekä meillä jokainen voi olla oma itsensä ja kaikki ovat samanarvoisia.

Myyjä

Etsitkö TET-harjoittelupaikkaa?

Myymälämme ottavat mielellään TET-harjoittelijoita, mikäli työtilanne myymälässä sen sallii. TET-harjoittelua voi käydä kysymässä suoraan siitä myymälästä, jossa haluaisit harjoittelun suorittaa. Mikäli mahdollista, suosittelemme piipahtamaan myymälässä mieluiten aamupäivällä tai aikaisin iltapäivällä, jolloin myymäläpäällikkö on useimmiten paikalla ja osaa kertoa, onko TET-harjoittelu tällä hetkellä mahdollinen.

 
Olemme palkittu työpaikka