Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu

Kesätyö

Myyjät_16_9

Tule kesätöihin kaupan alan mielenkiintoiseen maailmaan!

Kaupan ala on kiinnostava työpaikka ja työllämme on tärkeä merkitys. Katamme suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen.

Palkkaamme vuosittain satoja kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea myymälöihimme, kolmeen jakelukeskukseemme ja pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun. Kesätyöhakumme käynnistyy vuosittain tammikuussa.

Lisäksi palkkaamme satoja nuoria Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun myymälöihimme ja jakelukeskuksiimme. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus.

 

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Tutustu työelämään Lidlissä! Kahden viikon palkallinen kesäharjoittelu on suunnattu 14-17-vuotiaille nuorille. Harjoittelu tarjoaa ensikosketuksen kaupan alaan.

Lue lisää kesäharjoittelusta
Myyjä hymyilee

Kesätyöntekijät, menestyksemme mahdollistajat

Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa toimintaamme: sinun ansiostasi hommat sujuvat myös loma-aikana. Tämän vuoksi etsimme ahkeria joukkuepelaajia, joilla on positiivinen työasenne, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Lopulta asenne ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiosta tehdä kanssamme töitä.

Anni-myyjä nauraa

Palkkaamme satoja kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea

Ensi kesänä tarjoamme yhteensä satoja kesätyöpaikkoja myymälöihimme eri puolille Suomea, kolmeen jakelukeskukseemme sekä pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun.

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Olemme reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta kaupan alalta, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen, viihtyisän työilmapiirin ja mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Kesätyö Lidlissä kannattaa

Asiakaspalvelun villi kortti?
Valttikorttina asenne?
Työpanoksena all-in?

Asiakaspalvelu on Lidlin ydin

Myymälän kesätyöntekijänä olet ennen kaikkea tärkeässä roolissa Ilo palvella -asiakaslupauksemme täyttymisessä. Kesän aikana tulet kerryttämään arvokasta kaupan alan työkokemusta, jota takuulla arvostetaan ja joka avaa sinulle ovia myös tulevaisuudessa.

Varastohommat haltuun

Jakelukeskuksessa työskentelevänä varastotyöntekijänämme opit kesän aikana logistiikan salat ja tulet tosielämän Tetris-taituriksi keräillessäsi myymälöiden tuotetilauksia lavoille.

Kesä toimistolla

Haluaisitko työskennellä viestintäosastomme kesäreportterina, markkinoinnin copywriterina tai vaikkapa taloushallinnon assistenttina? Toimistopuolen kesätyötehtävämme ovat oiva mahdollisuus tutustua kansainvälisen yrityksemme toimintoihin sekä kerätä oman alan työkokemusta.

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!

Kesätyöntekijät kertovat

Virkistäytyminen
Työilmapiiri

"Työporukka kannustaa"

”Parasta on se, kun oppii jotain aivan uutta, työporukka kannustaa ja ylittää jopa omat odotuksensa!" -Kesätyöntekijä, 2021
Store Person
Tekemisen meininki

”Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät”

”Työpäivät menee todella nopeasti, kun tekemistä on kokoajan. Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Lisäksi sain tästä itselleni pysyvän työpaikan.” -Kesätyöntekijä, 2021
Arvot
Merkityksellisyys

”Työlläni on oikeasti ollut paljon merkitystä”

”Parasta kesätyössä on vastuun saaminen ja tunne siitä, että omalla työlläni on oikeasti ollut paljon merkitystä. Lisäksi täällä on ihanat työkaverit.” -Kesätyöntekijä, 2021
Vastuullinen kesäduuni

Lidl on vastuullinen kesäduuni

Meille on tärkeää olla reilu työpaikka ja olemmekin sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidämme huolta työnhakijoista, tarjoamme hyvän perehdytyksen ja monipuolista kesätyötä sekä meillä jokainen voi olla oma itsensä ja kaikki ovat samanarvoisia. Lue lisää täällä.

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Hae meille kesäksi töihin

Urasivuiltamme näet kaikki avoimet työpaikkamme. Hae haluamaasi tehtävää suoraan työpaikkailmoituksen Hae nyt -painikkeen kautta. Täytäthän hakulomakkeen jokaiseen kohtaan tarvittavat tiedot ja liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo (CV). Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat meiltä automaattisen vahvistusviestin, joka vahvistaa, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi onnistuneesti.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi ja liitä mukaan kuvakaappaus tilanteesta. Näin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme

Kesätyöhakemuksen käsittelyprosessi

Rekrytoijamme käsittelevät kaikki vastaanottamamme kesätyöhakemukset. Vastaanotamme vuosittain tuhansia hakemuksia, joten olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa hakuprosessin etenemisestä. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakemuksensa jättäneille kesätyöhakijoille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Videohaastattelu

Osassa kesätyöhakujamme hyödynnämme hakemuksien esikarsinnassa videohaastattelua. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti sähköpostiasi. Videohaastattelussa vastaat ennaltanauhoitettuihin kysymyksiin omalla videovastauksellasi. Lähettämässämme kutsussa on ohjeet haastattelun tekemiseen. Teemme valinnat jatkohaastatteluun etenevistä hakijoista videohaastatteluiden perusteella.

Työhaastattelu kutsuu

Soitamme henkilökohtaisesti kaikille, jotka kutsumme jatkohaastatteluun. Lähetämme haastatteluun kutsutuille hakijoille vahvistusviestin, joka sisältää tärkeää tietoa sopimastamme haastattelusta. Mikäli et tule valituksi jatkohaastatteluun, saat siitä tiedon sähköpostitse.

Tutustutaan toisiimme haastattelussa

Järjestämme jatkohaastattelut helmikuun aikana. Haastattelussa pääset tapaamaan rekrytoivan esihenkilön, kertomaan itsestäsi lisää sekä kuulemaan tarjoamastamme kesätyöpaikasta. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan toisiimme paremmin!

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä haastattelun toteutumisesta, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Teemme jokaisen palkkaamamme kesätyöntekijän kanssa kirjallisen sopimuksen kesätyösuhteesta.

 
Olemme palkittu työpaikka