Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja

Kesätyö

Myyjät_16_9

Yllätä vahvuuksillasi, tule meille kesätöihin 

Mietitkö mitä tekisit ensi kesänä? Pelaa korttisi fiksusti ja tule meille hommiin! Etsimme yli 1 000:ta kesätyöntekijää myymälöihin, jakelukeskuksiin ja pääkonttorille. Hakuaika osaan tehtävistä on jo päättynyt, mutta vielä on muutamia paikkoja auki!

Me Lidlillä tiedämme, ettei ole olemassa tyypillistä lidliläistä. Kaikki yli 5 500 työntekijäämme ovat keskenään erilaisia persoonia, joilla on omat vahvuutensa. Jotain samaa meissä kaikissa kuitenkin on. Olemme työtä pelkäämättömiä tarmonpesiä, jotka hoitavat asialliset hommat asiallisesti, mutta jättävät turhan jurottamisen muille. Kesätyöntekijöillemme haluamme tarjota työn, jossa hikoiluttaa muukin kuin helle, mutta fiilis on vahvasti plussan puolella. 

Kesätyöntekijänä sinun ei tarvitse olla valmis paketti – halu oppia ja olla kiva työkaveri muille riittää. Yllätä meidät vahvuuksillasi ja laita hakemusta tulemaan jo tänään!

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Tutustu työelämään Lidlissä! Kahden viikon palkallinen kesäharjoittelu on suunnattu 14-17-vuotiaille nuorille. Harjoittelu tarjoaa ensikosketuksen kaupan alaan.

Lue lisää kesäharjoittelusta

Kesätyö Lidlissä kannattaa

Asiakaspalvelun villi kortti?
Valttikorttina asenne?
Työpanoksena all-in?

Asiakaspalvelu on Lidlin ydin

Myymälän kesätyöntekijänä olet ennen kaikkea tärkeässä roolissa Ilo palvella -asiakaslupauksemme täyttymisessä. Kesän aikana tulet kerryttämään arvokasta kaupan alan työkokemusta, jota takuulla arvostetaan ja joka avaa sinulle ovia myös tulevaisuudessa.

Varastohommat haltuun

Jakelukeskuksessa työskentelevänä varastotyöntekijänämme opit kesän aikana logistiikan salat ja tulet tosielämän Tetris-taituriksi keräillessäsi myymälöiden tuotetilauksia lavoille.

Kesä toimistolla

Haluaisitko työskennellä viestintäosastomme kesäreportterina, markkinoinnin copywriterina tai vaikkapa taloushallinnon assistenttina? Toimistopuolen kesätyötehtävämme ovat oiva mahdollisuus tutustua kansainvälisen yrityksemme toimintoihin sekä kerätä oman alan työkokemusta.

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!

Kesätyöntekijät kertovat

Työilmapiiri

"Työporukka kannustaa"

”Parasta on se, kun oppii jotain aivan uutta, työporukka kannustaa ja ylittää jopa omat odotuksensa!" -Kesätyöntekijä, 2021
Tekemisen meininki

”Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät”

”Työpäivät menee todella nopeasti, kun tekemistä on kokoajan. Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat. Lisäksi sain tästä itselleni pysyvän työpaikan.” -Kesätyöntekijä, 2021
Merkityksellisyys

”Työlläni on oikeasti ollut paljon merkitystä”

”Parasta kesätyössä on vastuun saaminen ja tunne siitä, että omalla työlläni on oikeasti ollut paljon merkitystä. Lisäksi täällä on ihanat työkaverit.” -Kesätyöntekijä, 2021
Vastuullinen kesäduuni

Lidl on vastuullinen kesäduuni

Meille on tärkeää olla reilu työpaikka ja olemmekin sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidämme huolta työnhakijoista, tarjoamme hyvän perehdytyksen ja monipuolista kesätyötä sekä meillä jokainen voi olla oma itsensä ja kaikki ovat samanarvoisia. Lue lisää täällä.

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Hae meille kesäksi töihin

Urasivuiltamme näet kaikki avoimet työpaikkamme. Hae haluamaasi tehtävää suoraan työpaikkailmoituksen Hae nyt -painikkeen kautta. Täytäthän hakulomakkeen jokaiseen kohtaan tarvittavat tiedot ja liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo (CV). Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat meiltä automaattisen vahvistusviestin, joka vahvistaa, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi onnistuneesti.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi ja liitä mukaan kuvakaappaus tilanteesta. Näin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme

Kesätyöhakemuksen käsittelyprosessi

Rekrytoijamme käsittelevät kaikki vastaanottamamme kesätyöhakemukset. Vastaanotamme vuosittain tuhansia hakemuksia, joten olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa hakuprosessin etenemisestä. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakemuksensa jättäneille kesätyöhakijoille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Videohaastattelu

Osassa kesätyöhakujamme hyödynnämme hakemuksien esikarsinnassa videohaastattelua. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti sähköpostiasi. Videohaastattelussa vastaat ennaltanauhoitettuihin kysymyksiin omalla videovastauksellasi. Lähettämässämme kutsussa on ohjeet haastattelun tekemiseen. Teemme valinnat jatkohaastatteluun etenevistä hakijoista videohaastatteluiden perusteella.

Työhaastattelu kutsuu

Soitamme henkilökohtaisesti kaikille, jotka kutsumme jatkohaastatteluun. Lähetämme haastatteluun kutsutuille hakijoille vahvistusviestin, joka sisältää tärkeää tietoa sopimastamme haastattelusta. Mikäli et tule valituksi jatkohaastatteluun, saat siitä tiedon sähköpostitse.

Tutustutaan toisiimme haastattelussa

Järjestämme jatkohaastattelut helmikuun aikana. Haastattelussa pääset tapaamaan rekrytoivan esihenkilön, kertomaan itsestäsi lisää sekä kuulemaan tarjoamastamme kesätyöpaikasta. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan toisiimme paremmin!

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä haastattelun toteutumisesta, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Teemme jokaisen palkkaamamme kesätyöntekijän kanssa kirjallisen sopimuksen kesätyösuhteesta.

 
Olemme palkittu työpaikka