Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Tutustu työelämään ja tienaa

Myyjät

Kesäharjoittelu Lidlissä

Tutustu työelämään Lidlissä! Kahden viikon palkallisen kesäharjoittelun aikana saat ensikosketuksen kaupan alaan ja samalla tienaat. Myymälässämme pääset kokeilemaan asiakaspalvelua, myymälän siistimistä ja tuotteiden hyllyttämistä yhdessä tiimin kanssa. Harjoittelu on suunnattu 14–17 -vuotiaille, joilla ei ole vielä aikaisempaa työkokemusta kaupan alalta.

Tutustu työelämään ja tienaa on Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliiton tukema kesäharjoitteluohjelma. Kesäharjoittelun tavoitteena on tukea nuorten mahdollisuuksia tutustua työelämään.

Haku Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun on käynnissä keväisin.

Tule meille kesäharjoitteluun

Kesäharjoittelun aikana pääset tutustumaan kaupan alaan sekä kartutat tärkeitä työelämätaitoja, joista on takuulla hyötyä tulevaisuudessa. Haku kesäharjoitteluun vuoden 2023 osalta on päättynyt.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Team Lidl

Faktat pöytään

Myyjä

14–17-vuotiaille

kesäharjoittelu kaupan alalla

2 viikkoa

tutustumassa työelämään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

395 euron

kokonaispalkkio harjoittelusta

Meillä on hauskaa

ja paiskimme töitä tiiminä

Myyjä

Tule töihin kahdeksi viikoksi

Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Päivittäinen työaika on kuusi tuntia. Harjoitteluun ei kuulu ilta- tai viikonlopputöitä. Vuonna 2023 harjoittelu sijoittuu 1. kesäkuuta – 31. elokuuta väliselle ajalle.

Myyjä ja esihenkilö

Me pidämme huolta

Olemme reilu työpaikka ja sitoudumme Vastuullisen kesäduunin periaatteisiin. Meille on tärkeää tarjota nuorille kokemus mielekkäästä työstä ja työnhausta sekä perehdyttää huolella tehtäviin. Arvostamme kaikkia työntekijöitämme. Meillä töissä saat olla oma itsesi. Maksamme kohtuullista palkkaa ja harjoittelusta saa työtodistuksen.