Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Työ myymälässä

Myyjät_sin_16_9

Työ myymälässä on täynnä elämää

Asiakaspalvelu on Lidlin ydin. Työ yli 200 myymälässämme Hangosta Sodankylään on täynnä palkitsevia hetkiä.

Nopeatempoisessa myymälätyössä jokainen päivä on erilainen. Myymälän tiimi koostuu myyjistä, myymäläpäälliköstä, apulaismyymäläpäälliköistä ja vuoropäälliköistä.

Tiimi varmistaa, että teemme asiakkaistamme onnellisia: palvelemme iloisesti, kaupassa käynti on nopeaa ja vaivatonta, tuotteet ovat esillä laadukkaasti ja myymälä hyvässä järjestyksessä. Jokaista myymäläämme tukee aluepäällikkö, joka vastaa esihenkilönä kolmesta seitsemään myymälän toiminnasta ja myynnin kehittämisestä.

Myyjä nauraa

Meillä viihdytään töissä

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, tasa-arvoisesta kohtelusta ja ammatillisesta kehittymisestä. Kattava perehdytyksemme auttaa töissä alkuun ja innostuneella asenteella kenellä tahansa on mahdollisuus edetä niin pitkälle kuin tahtoo.

Haluamme inspiroida sinua urallasi kaupan alalla. Siksi tarjoamme jokaiselle lidliläiselle mahdollisuuden kehittyä ja rakentaa omaa polkuaan.

Voisitko sinä olla lidliläinen ja myymälämme työpaikkasi?

Kehitys

Arvostettu työkokemus antaa eväät edetä uralla

Haluamme olla kaupan alan iloisin ja inspiroivin työpaikka. Tarjoamme monipuolisia töitä myymälöissä Hangosta Sodankylään. Meillä pääset tekemään kaikkia myymälän tehtäviä. Työkokemus Lidlissä antaa eväät mihin vaan urallasi.
Sitoutuminen

Ilo palvella työkaveria ja asiakasta

Työllämme on tärkeä merkitys: katamme suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen. Onnelliset työntekijät ovat avain asiakkaidemme onnellisuuteen. Meillä parasta työssä on mutkaton ilmapiiri. Meillä saat olla oma itsesi.
Certificate

Ura kaupan alan ammattilaisena

Lidlissä jokaisella on mahdollisuus opiskella ja edetä urallaan sekä Suomessa että ulkomailla. Panostamme esimiestyöhön. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti päivittäisen työn ohessa ja kannustamme työnkiertoon. Tarjoamme myös räätälöityjä oppisopimuskoulutuksia.

"Lidl haluaa kehittyä koko ajan."

"On ollut huimaa nähdä, miten paljon Lidl on kehittynyt. Työntekijöiden hyvinvointiin on satsattu enemmän joka vuosi ja vieläkin halutaan kehittyä kaikessa."

Sonja, myyjä

Sonja_testimonial

Team Lidl

Faktat pöytään

Myymäläesihenkilö

Yli 200 myymälää

Hangosta Sodankylään

20–30 työntekijää

töissä yhdessä myymälässä

Myymälätyöntekijät

1,5–10 % Lidl-lisää

palkan päälle

15 000 askelta

myyjälle työpäivän aikana

"Kaikki pääsevät tekemään kaikkea."

"Lidlissä voi kertoa, mikä kiinnostaa, ja me sitten koulutamme työntekijöitä eri tehtäviin kuten palvelukouluttajiksi, paistopisteelle tai tuorevastaavaksi."

Sandra, apulaismyymäläpäällikkö

Apulaismyymäläpäällikkö hymyilee myymälän käytävällä

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Kolikot

Millaista palkkaa Lidl maksaa?

Maksamme myymälätyöntekijöillemme TESin mukaista palkkaa ja sen päälle 1,5–10 % Lidl-lisän, jonka suuruus määräytyy kokemusvuosien, tehtävän ja sijainnin mukaan. Myymälä- ja apulaismyymäläpäälliköille maksamme kiinteää ja kilpailukykyistä kuukausipalkkaa. Vaalimme palkkatasa-arvoa: meillä saa samasta työstä saman palkan.
Types of bread

Mitä töitä myymälässä voi tehdä?

Lidlissä kaikki hoitavat monipuolisesti myymälän erilaisia tehtäviä. Tärkeintä on asiakaspalvelu. Meillä työskennellään kassalla, huolehditaan tuotteiden tuoreudesta, hyllytetään tuotteita, työskennellään paistopisteellä ja huolehditaan myymälän siisteydestä.
Virkistäytyminen

Millaista myymälässä on olla töissä?

Myymälän arki on vauhdikasta ja palkitsevaa. Jokainen päivä myymälässä on erilainen ja tehtävät vaihtelevat päivän aikana. Meillä ei ehdi pitkästyä! Hommia tehdään hyvällä meiningillä. Meillä voit olla töissä oma itsesi.

"Henkilöstön kehittämiseen on panostettu todella paljon."

"Olen ylpeä siitä, että meitä on koulutettu niin paljon. Koulutukset ovat isoja panostuksia yritykseltä ja osoittavat arvostusta koko henkilökunnalle."

Anders, aluepäällikkö

Aluepäällikkö työskentelee iPadilla
 
Olemme palkittu työpaikka