Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Työ myymälässä

Myyjät

Työ myymälässä on täynnä elämää

Asiakaspalvelu on Lidlin ydin. Palvelemme myymälöissämme viikoittain yli kahta miljoonaa asiakasta. Työ yli 200 myymälässämme Hangosta Sodankylään on täynnä palkitsevia hetkiä.

Nopeatempoisessa myymälätyössä jokainen päivä on erilainen. Myymälän tiimi koostuu myyjistä, myymäläpäälliköstä, apulaismyymäläpäälliköistä ja vuoropäälliköistä.

Tiimi varmistaa, että teemme asiakkaistamme onnellisia: palvelemme iloisesti, kaupassa käynti on nopeaa ja vaivatonta, tuotteet ovat esillä laadukkaasti ja myymälä hyvässä järjestyksessä. Jokaista myymäläämme tukee aluepäällikkö, joka vastaa esihenkilönä kolmesta seitsemään myymälän toiminnasta ja myynnin kehittämisestä.

Myyjä nauraa

Meillä viihdytään töissä

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, tasa-arvoisesta kohtelusta ja ammatillisesta kehittymisestä. Kattava perehdytyksemme auttaa töissä alkuun ja innostuneella asenteella kenellä tahansa on mahdollisuus edetä niin pitkälle kuin tahtoo.

Haluamme inspiroida sinua urallasi kaupan alalla. Siksi tarjoamme jokaiselle lidliläiselle mahdollisuuden kehittyä ja rakentaa omaa polkuaan.

Voisitko sinä olla lidliläinen ja myymälämme työpaikkasi?

Kehitys

Arvostettu työkokemus antaa eväät edetä uralla

Haluamme olla kaupan alan iloisin ja inspiroivin työpaikka. Tarjoamme monipuolisia töitä myymälöissä Hangosta Sodankylään. Meillä pääset tekemään kaikkia myymälän tehtäviä. Työkokemus Lidlissä antaa eväät mihin vaan urallasi.
Sitoutuminen

Ilo palvella työkaveria ja asiakasta

Työllämme on tärkeä merkitys: katamme suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen. Onnelliset työntekijät ovat avain asiakkaidemme onnellisuuteen. Meillä parasta työssä on mutkaton ilmapiiri. Meillä saat olla oma itsesi.
Certificate

Ura kaupan alan ammattilaisena

Lidlissä jokaisella on mahdollisuus opiskella ja edetä urallaan sekä Suomessa että ulkomailla. Panostamme esimiestyöhön. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti päivittäisen työn ohessa ja kannustamme työnkiertoon. Tarjoamme myös räätälöityjä oppisopimuskoulutuksia.

"Aloitin Lidlillä työt kieliharjoittelijana."

"Olen kotoisin Uudesta-Seelannista. Kieliharjoitteluni jälkeen sain vakkaripestin Helsingistä myyjänä. Neljän Lidl-vuoden jälkeen puhun jo sujuvasti suomea."

Leben, myyjä

Leben myymälä 16-9

"Jos löytyy yhtään paloa esihenkilötyöhön, kannattaa hakea."

"Esihenkilönä työskentely tuo työarkeen uusia, jännittäviä tehtäviä. Olen itse oppinut mielettömästi uusia asioita Lidlillä. Nyt on sellainen olo, että pärjään varmasti tulevaisuudessakin."

Maria, apulaismyymäläpäällikkö

Maria mlä 16-9

Team Lidl

Faktat pöytään

Myymäläesihenkilö

Yli 200 myymälää

Hangosta Sodankylään

Yli 2 miljoonaa asiakasta

viikoittain

Myymälätyöntekijät

1,5–10 % Lidl-lisää

palkan päälle

15 000 askelta

myyjälle työpäivän aikana

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Kolikot

Millaista palkkaa Lidl maksaa?

Maksamme myymälätyöntekijöillemme TESin mukaista palkkaa ja sen päälle 1,5–10 % Lidl-lisän, jonka suuruus määräytyy kokemusvuosien, tehtävän ja sijainnin mukaan. Myymälä- ja apulaismyymäläpäälliköille maksamme kiinteää ja kilpailukykyistä kuukausipalkkaa. Vaalimme palkkatasa-arvoa: meillä saa samasta työstä saman palkan.
Types of bread

Mitä töitä myymälässä voi tehdä?

Lidlissä kaikki hoitavat monipuolisesti myymälän erilaisia tehtäviä. Tärkeintä on asiakaspalvelu. Meillä työskennellään kassalla, huolehditaan tuotteiden tuoreudesta, hyllytetään tuotteita, työskennellään paistopisteellä ja huolehditaan myymälän siisteydestä.
Virkistäytyminen

Millaista myymälässä on olla töissä?

Myymälän arki on vauhdikasta ja palkitsevaa. Jokainen päivä myymälässä on erilainen ja tehtävät vaihtelevat päivän aikana. Meillä ei ehdi pitkästyä! Hommia tehdään hyvällä meiningillä. Meillä voit olla töissä oma itsesi.

Are you interested in store work?

In the fast-paced store environment, every day is different. Our store team works together to ensure the store is clean, tidy and well-ordered so that customers can get the products they love and need.

Read more
Myyjä

Etsitkö TET-harjoittelupaikkaa?

Myymälämme ottavat mielellään TET-harjoittelijoita, mikäli työtilanne myymälässä sen sallii. TET-harjoittelua voi käydä kysymässä suoraan siitä myymälästä, jossa haluaisit harjoittelun suorittaa. Mikäli mahdollista, suosittelemme piipahtamaan myymälässä mieluiten aamupäivällä tai aikaisin iltapäivällä, jolloin myymäläpäällikkö on useimmiten paikalla ja osaa kertoa, onko TET-harjoittelu tällä hetkellä mahdollinen.

"Toimin lähiesihenkilönä viidelle myymäläpäällikölle."

"Parasta työssäni on toimenkuvan joustavuus ja huikea tiimityö! Aluepäällikkönä voi menestyä täysin erilaiset henkilöt, jotka ovat löytäneet itselleen ja alueelleen sopivat tavat toimia.”

Anna, aluepäällikkö

Anna myymälä 16-9
 
Olemme palkittu työpaikka