Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Me lupaamme

Myymäläporukka_16_9

Ihmiset, rohkeus ja vastuu tekevät Lidlin 

Työntekijät ovat tärkeintä, mitä meillä on. Onnelliset työntekijät takaavat myös onnellisimmat asiakkaat.

Haluamme olla iloisin ja inspiroivin työpaikka kaupan alalla ja toimia maailmassa rohkeasti ja vastuullisesti. Olemme alan inspiroiva häirikkö, joka näkyy ja kuuluu yllättävilläkin tavoilla. Innostumme herkästi ja suhtaudumme uusiin asioihin uteliaisuudella.

Huolehdimme toisistamme ja maailmasta

Uskomme siihen, että jokainen tekee parhaansa, kun saa olla oma itsensä ja tehdä töitä hyvässä porukassa. Panostamme johtamiseen ja esimiestyöhön sekä toistemme huomioimiseen ja kohtaamiseen arjessa.

Koulutamme lidliläisiä ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden rakentaa omaa polkuaan. Työ meillä avaa ovet mihin tahansa uralla. Haluamme pitää osaajistamme kiinni, ja olemme myös ylpeitä huomatessamme, että he menestyvät muualla.

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa moneen asiaan maailmassa. Teemme yrityksenä rohkeita avauksia ja osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun meille tärkeistä arvoista, kuten kaupan alasta, ilmastosta, työhyvinvoinnista ja tasa-arvosta. Olemme avoimesti vastuullisia ja tiedämme, että meillä on huomennakin vielä paljon opittavaa.