Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Perehdytystä, oppisopimuskoulutusta ja kansainvälisyyttä

Työntekijämme ovat avain menestykseen ja meillä jokainen uusi työntekijä perehdytetään huolellisesti tehtäviinsä. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme koulutusta työn ohessa ja eteenpäin pyrkiville osaajille mahdollisuuksia edetä uralla.

Perehdytys on kaiken A ja O

perehdytys

Meillä jokainen uusi työntekijä perehdytetään tehtäviinsä henkilökohtaisen koulutussuunnitelman avulla. Hän saa myös kummin, joka auttaa tutustumaan työyhteisöön ja opastaa käytännön asioissa. Kattava koulutusohjelma antaa valmiudet toimia päivittäistavarakaupan ammattilaisena. Samalla varmistamme, että uusi työntekijä pääsee nopeasti osaksi työyhteisöä.

Työn ohessa kaupan alan ammattilaiseksi

opinportaat oppisopimuskoulutus

Henkilöstön osaamisen kehittäminen on Lidlissä tärkeässä roolissa, ja sitä tuetaan jatkuvasti päivittäisen työn ohessa. Opinportaat on Lidlin henkilökunnan ja liiketoiminnan tarpeisiin suunniteltu koulutuspolku. Meiltä löytyy erilaisia oppisopimuskoulutusohjelmia eri tehtävissä toimiville työntekijöille. Koulutusvalikoimaamme kuuluvat liiketoiminnan perustutkinto, logistiikan perustutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, palvelulogistiikan ammattitutkinto, liiketoiminnan erikoisammattitutkinto sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Kehittymisen tueksi tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin täydennyskoulutuksiin, jotka pitävät sisällään mm. esiintymisvalmennusta, itsensä johtamista, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektijohtamista.

Urapolulle Lidlissä

urakehitys

Tuemme työntekijöidemme kehitystä ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia sekä tehtävänkiertoa sisäisten hakujen ja erilaisten kehitysohjelmien kautta. Meillä on mahdollista paitsi eteneminen haastavampiin tehtäviin myös niin sanotut sivuttaissiirrot osastolta toiselle. Yrityksessämme on useita esimerkkejä työntekijöistä, jotka ovat Lidl-vuosiensa aikana tehneet hienoja urapolkuja eri tehtävissä. Tästä olemme ylpeitä!

Kansainvälisiä koulutusohjelmia

kansainvälisyys

Tarjoamme esimiehille ja asiantuntijoille tehtävästä riippuen erilaisia kansainvälisiä henkilöstön kehittämisohjelmia, jotka tarjoavat mahdollisuuden työskennellä ulkomailla ja parantaa saksan kielen taitoa. Henkilöstön kehittämisohjelmiin osallistuminen luo edellytykset sijoittua vaativiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin.

Lisäksi tarjoamme erilaisia harjoittelu- ja koulutusohjelmia motivoituneille hakijoille. Haemme esimerkiksi vuosittain korkeakoulusta valmistuneita kansainväliseen International Trainee- harjoitteluohjelmaan sekä opiskelijoita Duales Studium- koulutusohjelmaan.