Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Tasa-arvoinen ja turvallinen Lidl

Together at Lidl

Jokaisella on oikeus tasa-arvoiseen ja turvalliseen työpaikkaan

Suurena ruokakauppaketjuna tunnemme vastuumme lidliläisiä, asiakkaita, liikekumppaneita ja koko yhteiskuntaa kohtaan. Sitoudumme reiluun ja avoimeen toimintaan, joka perustuu luottamukseen. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Kunnioitamme kaikessa toiminnassamme ihmisoikeuksia. Toimintaamme ohjaavat lait ja sisäiset toimintaperjaatteemme. Niiden lisäksi tuemme erilaisia monimuotoisuutta sekä sukupuolten tasa-arvoa edistäviä aloitteita, kuten monimuotoisuussitoumusta sekä YK:n naisten voimaannuttamisen periaatteita. Kaikki nämä yhdessä rakentavat Team Lidl -yhteisöä, jossa jokainen lidliläinen on tasa-arvoinen.

Kansainvälinen sitoumuksemme tasa-arvon ja turvallisuuden puolesta:

Millaisiin asioihin olemme sitoutuneet?

icon people equal

Tasa-arvo

Kohtelemme työntekijöitämme, asiakkaitamme ja liikekumppaneitamme tasa-arvoisesti ja arvostavasti kaikissa kohtaamisissa. Vastaavasti odotamme myös heidän toimivan samoin.
Shaking hands_Teamwork

Ei syrjintää

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai epätasa-arvoista kohtelua sukupuoleen, etnisen alkuperän, kielen, uskonnon tai muun ominaisuuden perusteella.
Smartphone

Ilmoituskanava työntekijöillemme

Jos työntekijämme havaitsevat epäasiallista kohtelua työssään, he voivat ilmoittaa siitä välittömästi yhteydenottokanavamme kautta. Näin pystymme puuttumaan asiaan ja ennaltaehkäisemään uusia tilanteita sekä tarjoamaan tukea.