Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Kaksi lidliläistä keskustelee ja nauraa pääkonttorilla

Oppilaitosyhteistyö

Ovet auki työelämään opiskeluaikana

Olemme monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka. Siksi teemme erityisen mielellämme yhteistyötä erilaisten oppilaitosten kanssa: me haluamme auttaa opiskelijoita kehittämään osaamistaan ja löytämään itselleen unelmien työpaikan. On tärkeää, että opiskelijat saavat kokemuksia opiskeluiden ja työelämän yhdistämisestä jo opintojensa aikana.

Kaksi pääkonttorilaista saapuvat töihin

Kyläillään toistemme luona

Meillä on yli 5 000 osaajaa 250 erilaisessa tehtävässä. Voit kutsua lidliläisen oppilaitosvierailulle kertomaan esimerkiksi urastaan tai kiinnostavista projekteistaan. Opiskelijat ovat tervetulleita vierailemaan myös meille. Tulkaa tutustumaan pääkonttoriimme Espooseen tai jakelukeskuksiimme, jotka sijaitsevat Järvenpäässä, Janakkalassa ja Laukaassa.

Kaksi työntekijää hymyilee kameralle

Tavataan rekrymessuilla

Osallistumme erilaisiin tapahtumiin ja messuille, joissa tapaamme työpaikkaa etsiviä opiskelijoita. Annamme heille vinkkejä siihen, millaisia uramahdollisuuksia he voivat löytää niin myymälöistämme, jakelukeskuksistamme kuin pääkonttoriltamme. Meidät löytää vuosittain esimerkiksi Contact Forumista  ja Aalto Talent Exposta.

Työntekijä täyttää pakasteallasta myymälässä

Esimakua Lidlistä TET-harjoittelussa

Jos haluaa maistiaisen siitä, miltä tuntuu tehdä töitä kaupan alan iloisessa ja inspiroivassa yrityksessä, meille voi tulla myös TET-harjoitteluun. Koululainen voi tutustua työhömme esimerkiksi myymälässämme, jakelukeskuksessamme tai pääkonttorillamme. Yhteyttä voi ottaa rohkeasti suoraan siihen paikkaan, johon haluaisi päästä TET-harjoitteluun.

Opettaja, haluatko auttaa opiskelijaa uralla eteenpäin?

Vinkkaa korkeakoulusta valmistuneelle opiskelijalle International trainee- ja Purchasing trainee -ohjelmistamme, joissa voi kasvaa kaupan alan huippuosaajaksi.

Lue lisää trainee-ohjelmistamme!
Pääkonttorin ulkokuva
Ota yhteyttä!

rekrytuki@lidl.fi