Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Purchasing trainee

Suvi sin 16-9

Kasva tähtiostajaksi, joka valitsee tuotteet suomalaisten ostoskoreihin

Valmistuitko korkeakoulusta ja palat halusta kehittyä oston ja valikoiman huippuammattilaiseksi päivittäistavarakaupan alalla? Kiinnostavatko kaupan alan trendit? Taipuuko sinulta myös saksan kieli?

Purchasing trainee -ohjelmamme on upea mahdollisuus päästä tutustumaan Lidliin ja kaupallisiin toimintoihimme sekä edetä haastavaan ja itsenäiseen tehtävään kaupallisella osastollamme. Tarjoamme pikakurssin laadukkaan ostamisen saloihin sekä asiantuntijapalkan ja toistaiseksi voimassaolevan työsopimuksen.

Tällainen on Purchasing trainee -ohjelmamme

Monipuolisen Purchasing trainee -ohjelman aikana perehdyt kokonaisvaltaisesti ostajan työhön ja vastaat yhdessä kokeneiden ostajiemme kanssa esimerkiksi ostokäyttäytymisen ja trendien analysoinnista, valikoiman hallinnasta ja kehittämisestä, hinnoittelusta, tuoteneuvotteluista, kampanjasuunnittelusta, laadunvarmistamisesta sekä mainonnasta ja markkinoinnista.

Näin etenee matkasi tähtiostajaksi

Ohjelma alkaa kahden kuukauden tutustumisella kaupallisen osaston toimintaan sekä eri yksiköihin. Sitä seuraa kymmenen kuukauden mittainen syventävä jakso, jossa perehdyt kattavasti vähintään kahteen kaupallisen osaston osa-alueeseen. Sinulla on myös mahdollisuus kartuttaa osaamistasi kansainvälisestä näkökulmasta. Kotimaisten tuotteiden lisäksi pääset kiinni kansainvälisen oston kuumimpiin trendeihin.

Purchasing trainee -ohjelma räätälöidään sinulle sopivaksi. Ohjelma kestää noin vuoden, jonka jälkeen jatkat itsenäistä työskentelyä pääkonttorimme kaupallisella osastolla ostotoiminnan parissa. Saat ohjelman alusta alkaen vakituisen työpaikan ja asiantuntijapalkan. Voit siis turvallisin mielin keskittyä kehittymiseesi kaupan alan huippuosaajaksi, sillä me haluamme pitää sinusta kiinni.

Klikkaa ostoskoriin ura ostajana!

Haemme uusia työkavereita Purchasing trainee -ohjelmaan vuosittain.

Seuraa avoimia työpaikkojamme

Purchasing trainee

Faktat pöytään

Meeri sin 1-1

Vakituinen työpaikka

ja asiantuntijapalkka

Yhdessä vuodessa

kaupan huippuostajaksi

Lidliläiset työskentelevät tabletilla.

Ostohousut jalkaan

Opi alasi parhailta

Valitse tuotteet

suomalaisten ostoskoreihin

”Työyhteisö on meillä aidosti kansainvälinen.”

"Työnkuvani on laaja-alainen ja jokainen päivä on erilainen. Valikoiman kehittäminen on konkreettista tuotekehitystä, mikä on minulle tämän työn suola."

Vilma, valikoimapäällikkö

Nainen istuu toimiston sohvalla.