Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Panostamme
työhyvinvointiin ja
työssä viihtymiseen

avatar1

Lidl työnantajana

 

Haluamme olla lidliläisille paras työpaikka. Lidliläisten mielestä olemmekin vastuullinen työnantaja, ja parasta omassa työssä on hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus olla oma itsensä.

Meidän työllämme on erityisen tärkeä merkitys: lidliläiset kattavat suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen. Kaupan ala onkin kiinnostava työpaikka: me vaikutamme päivittäin suomalaisten arkeen ja lisäksi tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen osaajille myymälöissä, jakelukeskuksissa ja pääkonttorilla.

Olemme saaneet myös Top Employer -sertifikaatin merkiksi erinomaisesta työnantajuudestamme Suomessa. Sen on myöntänyt meille hollantilainen, riippumaton Top Employers -insituutti, joka auditoi työpaikkoja ympäri maailmaa. Koska Lidl on menestynyt työnantajana myös muualla Euroopassa, meillä on myös Top Employer Eurooppa -sertifikaatti.

 

Lukuisia uramahdollisuuksia

seo

Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossamme työskentelee yli 5 000 lidliläistä myymälöissä, jakelukeskuksissa, pääkonttorin osastoilla ja kiinteistötoimistoissa. Yrityksemme kehityksen ja kasvun johdosta haemme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia liittymään iloiseen joukkoomme.

Olemme vakaa, reilu, dynaaminen, kansainvälinen

perusarvot

Olemme vakaa työpaikka ja maksamme työntekijöillemme reilua ja tasa-arvoista palkkaa. Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti ja oikeudenmukaisesti. Toimimme tavoitteellisesti ja kokeilemme rohkeasti uusia asioita toteuttaen ratkaisut nopeasti ja joustavasti. Työskentelemme kunnianhimoisesti ja määrätietoisesti, ja suunnitelmallisuus on menestyksekkään toimintamme ydintä. Kansainvälisyys näkyy toiminnassamme ja meillä on kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

Meillä työskentely kannattaa

yhteiskuntavastuu

Meillä työskentely kannattaa monesta syystä: Tarjoamme henkilöstöllemme vakaan ja turvallisen työpaikan. Menestyksemme luo erinomaisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen ja etenemiseen. Tarjoamme monipuolisia kouluttautumis- ja uramahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla. Panostamme työyhteisön toimivuuteen ja esimiestyöhön. Meillä on mutkaton työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki!

Henkilöstöliikunnalla hyvinvointia

henkilöstöliikunta henkilökuntaedut

Henkilöstöliikunta on osa työhyvinvoinnista huolehtimista. Tarjoamme henkilökunnallemme yhteistyökumppaneidemme kautta erilaisia liikunnallisia henkilöstöetuja eri puolilla Suomea. Koko henkilökunnalle suunnatun henkilöstöliikunnan ohjelman kautta työporukoilla on mahdollisuus saada tukea oman liikuntaryhmän tai lajikokeilun järjestämiseen ja tapahtumien osallistumismaksuihin.

Reilua palkkaa

Lidl-lisä kilpailukykyinen

Lidl-lisä takaa kaikille myyjille ja varastotyöntekijöillemme vähintään 1,5 % korkeamman tuntipalkan kuin mitä työehtosopimus määrittää. Lidl-lisä nousee palvelusvuosien mukaan ja työpaikan sijainnista riippuen 3–10 prosenttiin. Sitoutuminen palkitaan! Lidlin palkka on kilpailukykyinen myös muissa tehtävissä. Periaatteenamme on selkeä, reilu ja tasa-arvoinen palkkaus.

Lidlissä kasvat ja kehityt

Urapolut

Lidlissä jokaisella on mahdollisuus opiskella ja edetä urallaan. Monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä kehityt ja sinulla on mahdollisuus edetä vaativampiin tehtäviin. Kannustamme osastojen ja toimipaikkojen väliseen työnkiertoon sekä tarjoamme työntekijöillemme räätälöityjä oppisopimuskoulutuksia ja kehitysohjelmia.

Lidl avaa ovet ulkomaille ja kansainväliseen kauppaan

seo

Toimintamme perustuu selkeään ja yhdenmukaiseen konseptiin. Lidlissä kansainvälisyys on arkea, se näkyy tuotevalikoimissa ja hiotuissa toimintamalleissa. Meillä on käytössämme parhaat kansainvälisen kaupan käytännöt, ja teemme yhteistyötä kollegoidemme kanssa 27:ssa Euroopan maassa. Saksan Neckarsulmiss sijaitseva pääkonttori ohjaa ja kehittää Lidl-konseptia ja sitä kautta kaikkien Lidl-maiden toimintaa. Maakohtaiset erityispiirteet kuten maantieteellinen sijainti, etäisyydet ja eroavaisuudet lainsäädännössä ja työkulttuurissa edellyttävät Lidl-konseptin sopeuttamista kuhunkin maahan.