Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Apulaismyymäläpäällikkö tekee tilauksia myymälässä

Asiakaspalvelijat myymälöissä

Työ myymälässä on täynnä elämää

Asiakaspalvelu on Lidlin ydin. Työ yli 190 myymälässämme Hangosta Sodankylään on täynnä palkitsevia hetkiä.

Nopeatempoisessa myymälätyössä jokainen päivä on erilainen. Myymälän tiimi koostuu myyjistä, myymäläpäälliköstä, apulaismyymäläpäälliköistä ja vuoropäälliköistä.

Tiimi varmistaa, että teemme asiakkaistamme onnellisia: palvelemme iloisesti, kaupassa käynti on nopeaa ja vaivatonta, tuotteet ovat esillä laadukkaasti ja myymälä hyvässä järjestyksessä. Jokaista myymäläämme tukee aluepäällikkö, joka vastaa esimiehenä kolmesta seitsemään myymälän toiminnasta ja myynnin kehittämisestä.

Myyjät ja hevilava

Meillä viihdytään töissä

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista, tasa-arvoisesta kohtelusta ja ammatillisesta kehittymisestä. Kattava perehdytyksemme auttaa töissä alkuun ja innostuneella asenteella kenellä tahansa on mahdollisuus edetä niin pitkälle kuin tahtoo.

Haluamme inspiroida sinua urallasi kaupan alalla. Siksi tarjoamme jokaiselle lidliläiselle mahdollisuuden kehittyä ja rakentaa omaa polkuaan.

Nea, vuoropäällikkö

"Kaikilta löytyy se me-henki."

"Me halutaan tehdä ja onnistua yhdessä. Jos on vaikeita päiviä, kaikki tsemppaavat."

Vuoropäällikkö hymyilee

Voisitko sinä olla lidliläinen ja myymälämme työpaikkasi?

Kehitys

Arvostettu työkokemus antaa eväät edetä uralla

Haluamme olla kaupan alan iloisin ja inspiroivin työpaikka. Tarjoamme monipuolisia töitä myymälöissä Hangosta Sodankylään. Meillä pääset tekemään kaikkia myymälän tehtäviä. Työkokemus Lidlissä antaa eväät mihin vaan urallasi.

Ilo palvella työkaveria ja asiakasta

Työllämme on tärkeä merkitys: katamme suomalaisten ruokapöydät laadukkaasti, edullisesti ja iloisesti palvellen. Onnelliset työntekijät ovat avain asiakkaidemme onnellisuuteen. Meillä parasta työssä on mutkaton ilmapiiri. Meillä saat olla oma itsesi.

Ura kaupan alan ammattilaisena

Lidlissä jokaisella on mahdollisuus opiskella ja edetä urallaan sekä Suomessa että ulkomailla. Panostamme esimiestyöhön. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti päivittäisen työn ohessa ja kannustamme työnkiertoon. Tarjoamme myös räätälöityjä oppisopimuskoulutuksia.

Sonja, myyjä

"Lidl haluaa kehittyä koko ajan."

"On ollut huimaa nähdä, miten paljon Lidl on kehittynyt. Työntekijöiden hyvinvointiin on satsattu enemmän joka vuosi ja vieläkin halutaan kehittyä kaikessa."

Myyjä paistopisteellä

Meidän Lidl

Faktat pöytään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

Yli 190 myymälää

Hangosta Sodankylään

20–30 työntekijää

töissä yhdessä myymälässä

Myyjä kassalla

1,5–10 % Lidl-lisää

palkan päälle

15 000 askelta

myyjälle työpäivän aikana

Sandra, apulaismyymäläpäällikkö

"Kaikki pääsevät tekemään kaikkea."

"Lidlissä voi kertoa, mikä kiinnostaa, ja me sitten koulutamme työntekijöitä eri tehtäviin kuten palvelukouluttajiksi, paistopisteelle tai tuorevastaavaksi."

Apulaismyymäläpäällikkö hymyilee myymälän käytävällä

Mitä mietit, tuleva lidliläinen?

Kolikot

Millaista palkkaa Lidl maksaa?

Maksamme myymälätyöntekijöillemme TESin mukaista palkkaa ja sen päälle 1,5–10 % Lidl-lisän, jonka suuruus määräytyy kokemusvuosien, tehtävän ja sijainnin mukaan. Myymälä- ja apulaismyymäläpäälliköille maksamme kiinteää ja kilpailukykyistä kuukausipalkkaa. Vaalimme palkkatasa-arvoa: meillä saa samasta työstä saman palkan.

Mitä töitä myymälässä voi tehdä?

Lidlissä kaikki hoitavat monipuolisesti myymälän erilaisia tehtäviä. Tärkeintä on asiakaspalvelu. Meillä työskennellään kassalla, huolehditaan tuotteiden tuoreudesta, hyllytetään tuotteita, työskennellään paistopisteellä ja huolehditaan myymälän siisteydestä.

Millaista myymälässä on olla töissä?

Myymälän arki on vauhdikasta ja palkitsevaa. Jokainen päivä myymälässä on erilainen ja tehtävät vaihtelevat päivän aikana. Meillä ei ehdi pitkästyä! Hommia tehdään hyvällä meiningillä. Meillä voit olla töissä oma itsesi.

Anders, aluepäällikkö

"Henkilöstön kehittämiseen on panostettu todella paljon."

"Olen ylpeä siitä, että meitä on koulutettu niin paljon. Koulutukset ovat isoja panostuksia yritykseltä ja osoittavat arvostusta koko henkilökunnalle."

Aluepäällikkö työskentelee iPadilla
 
Olemme palkittu työpaikka